Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
No cóż. Dostałem info przed chwilą że będzie opóźnienie z większymi kwotami i innymi też z powodu zamykania kwartału. Lecz kiedy będzie to już nie... Szkoda. Kończę z freebiz też, już postanowiłem
Też trzymałem się długo freebiz'a ze względu na stawki jednak wolę zarabiać mniej, wypracować sobie większą stawkę, a mieć pewność kiedy będzie hajs.. i że w ogóle będzie. Jedni dostają drudzy nie.. phi. Reszcie życzę powodzenia i megacierpliwości
(10-04-2014 10:53)gbk napisał(a): Ja zacząłem na freebizie pod koniec marca. Nie dostałem żadnej wypłaty.. Obawiam się, że będzie jak z easysubem..Poplakalbym się.
#Tapnięte z Nexusa 4
Też czekasz na jakieś większe pieniądze ? Czy na xxx ? Ja na pięciocyfrową i to sporą sumę... Najgorsze że się spodziewałem że tak może być... A cały miesiąc siedziałem po 10-12godz dziennie Normalnie aż mnie szlak trafia nagły :/
Najgorsze jest to że zostałem poinformowany że może tą mniejszą 4 cyfrową uda się zrealizować w przyszłym tyg, a o tej większej żadnych info i już brak kontaktu... A pamiętam jak pisał jakieś 5-6tyg temu że w 100% nabrali płynności finansowej :O To chyba coś kłamał..
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-04-2014 11:07 przez mikiniki.)