Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Problemy, awarie, błędy » Temat dotyczący problemów technicznych

Autor Wiadomość
RE: Problemy, awarie, błędy
Sprawdź:
503 serwer przeciazony...
U mnie to samo, ale poczekajmy Smile
Panel użytkownika znowu leży...
U mnie wszystko śmiga jak na razie Smile
No dzisiaj lepiej, poczekaj do wieczora Big Grin pewnie ktos dojebal ostro reklamami i seerwery padaly Big Grin
Wątpię. Miałem spory ruch na KSW 31 i wszystko było okej. Serwery na eforsie nie padają z byle powodu Smile

Edit. Wszystko okej u Was? Panel ładuje się prawie w nieskończoność, a po chwili wywala 503 Smile
Hmm, ciekawe zgłaszam błąd, że nie dostałem wpłaty na konto PayPal i nagle mój post jest usuwany?
0 odzewu na e-mail..

[Obrazek: 27.png]
Coś się z forum wali, moje posty też raz znikają a raz się pojawiają.
(03-07-2015 09:51)Zemix napisał(a):  Hmm, ciekawe zgłaszam błąd, że nie dostałem wpłaty na konto PayPal i nagle mój post jest usuwany?
0 odzewu na e-mail..

Tak, bo eforsa sabotuje forum i karze administracji usuwać Twoje posty, żeby nie musieli wypłacić Ci tych mylionów facepalm

Lotheo, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2015.
(03-07-2015 17:27)Lotheo napisał(a):  
(03-07-2015 09:51)Zemix napisał(a):  Hmm, ciekawe zgłaszam błąd, że nie dostałem wpłaty na konto PayPal i nagle mój post jest usuwany?
0 odzewu na e-mail..

Tak, bo eforsa sabotuje forum i karze administracji usuwać Twoje posty, żeby nie musieli wypłacić Ci tych mylionów facepalm

Wybacz ale to trochę dziwne, nie odpisują na e-mail

- [email protected]
- [email protected]

Opisuję problem tutaj, i nagle mój post znika :__:

Poza tym nie musisz być takim ignorantem, zapewne gdyby Tobie nie doszły pieniądze na konto zrobił byś to samo.. Więc nie rozumiem twojego zachowania Undecided Ja po prostu chce wiedzieć, co jest tego przyczyną..

[Obrazek: 27.png]
Odpowiedz