Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ponieważ mam podzielną uwagę (mogę robić 3 rzeczy naraz. Klikać, oglądać TV i jednocześnie słuchać audiobooka (słuchanie książek to jest moja namiętność i nałóg)) postanowiłem dorobić parę groszy w międzyczasie.
Od około 20 dni klikam bez inwestycji w 4-rech buxach. (piąty padł po 3 dniach klikania - metabux).
Łączny hipotetyczny zarobek to 4,055$ i 4,66 zł. Z ojooo 4 dni temu zleciłem wypłatę 2$. Do dzisiaj nie wpłynęła.
Od 3 dni klikam w paidverts.com , aż mnie ręce bolą (serwis jest wyjątkowo upierdliwy), trzeba nawet na 0,0001$ kliknąć kilka razy, skopiować 3 linijki i wpisać wyjątkowo nieczytelnego captcha. Zainwestowałem tam też prawie 6$. Mój hipotetyczny zarobek na tym serwisie po trzech dniach to 0,61$. A właściwie strata 5$.
Zdumiewają więc mnie, podawane przez Was w tym temacie zarobki. Czyżbym był wyjątkowo pechowy lub nieudolny?
(04-10-2014 22:23)elabojan napisał(a): Ponieważ mam podzielną uwagę (mogę robić 3 rzeczy naraz. Klikać, oglądać TV i jednocześnie słuchać audiobooka (słuchanie książek to jest moja namiętność i nałóg)) postanowiłem dorobić parę groszy w międzyczasie.
Od około 20 dni klikam bez inwestycji w 4-rech buxach. (piąty padł po 3 dniach klikania - metabux).
Łączny hipotetyczny zarobek to 4,055$ i 4,66 zł. Z ojooo 4 dni temu zleciłem wypłatę 2$. Do dzisiaj nie wpłynęła.
Od 3 dni klikam w paidverts.com , aż mnie ręce bolą (serwis jest wyjątkowo upierdliwy), trzeba nawet na 0,0001$ kliknąć kilka razy, skopiować 3 linijki i wpisać wyjątkowo nieczytelnego captcha. Zainwestowałem tam też prawie 6$. Mój hipotetyczny zarobek na tym serwisie po trzech dniach to 0,61$. A właściwie strata 5$.
Zdumiewają więc mnie, podawane przez Was w tym temacie zarobki. Czyżbym był wyjątkowo pechowy lub nieudolny?
Ty zainwestowałeś 6$ i masz po 3 niach 10% więc jeśli ktoś zainwestował 300$ ma po 3 dniach 30$. Po za tym buxy i HYIP bez inwestycji to chyba najgorszy wybór na początek