(17-01-2014 12:27)walendm napisał(a): Ja mam nadal problem z przychodzącymi krążkami. Myślałem, że wszystko wrocilo do normy, niestety otrzymałem kilka przelewów w ciągu 6h w dniu 14-01-2014r i od tamtej pory cisza... Choć koparka działa cały czas. Ostatnio była włączona 24h i nic! Do tego dzisiaj po włączeniu koparki pojawił sie pewien problem. Otóż status jest "Łączenie z serwerem" i nic się nie zmienia.
Debug:
![[Obrazek: Bez_tytu_u.jpg]](http://s28.postimg.org/hte6jzmmh/Bez_tytu_u.jpg)
Błąd wywołany jest tym, że leży cała sieć P2Pool. Raz na jakiś czas się to zdarza jednak nie trwa dłużej niż 3h, w tym czasie Dogecoiny nie są wydobywane.
Co do problemu z przychodzącymi przelewami to najprawdopodobniej występuje problem braku odpowiedniej ilości potwierdzeń na linii p2pool -> portfele kopiących stąd też przelewy przychodzą z opóźnieniem. Będziemy próbowali zaradzić temu w miarę możliwości jednak w związku z tym że problem nie jest zależny od nas (nie wynika z naszego błędu) to sprawa może potrwać trochę dłużej.
Niemniej nie macie się czym przyjmować ponieważ przelewy na pewno nie zginą, w najgorszym razie dojdą z opóźnieniem więc póki co jedyne co mogę doradzić to żebyście kopali sobie spokojnie i czekali aż zaległe przelewy się pojawią. Mamy już sygnały od osób, którym nie przychodziły przelewy, że część z nich już dotarła.
Postaramy się ze wszystkim uporać do wypuszczenia wersji 1.00.