Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
get-paid.com tylko 0.5$ minimum wypłaty(48 godzin) » zapraszam łatwy zarobek( 100% pewny)

Autor Wiadomość
RE: get-paid.com tylko 0.5$ minimum wypłaty(48 godzin)
Sprawdź:
@dan: myślę, że większość już to wiedziała, no ale łap tą repkę Big Grin
TASK ZA 0,06, mają tego całkiem sporo. Dawać dawać.

mamy nazwę przedmiotu i dają nam aukcje. Mamy za zadanie zaznaczyć czy aukcja pasuje do szukanego przedmiotu czy nie.

PORADNIK

[Obrazek: 1C3ut]

u góry z lewej macie "handbags white". więc gdy zobaczycie "białą torebkę" od razu zaznaczajcie GOOD MATCH. nie możecie zaznaczać great, nie róbcie tego. good match jest najpewniej. a jeśli znajdzie wam torebkę innego koloru, albo coś innego niż torebkę - zaznaczajcie NOT A MATCH. a jeśli nie znajdzie wam nic (będzie taki jakby błąd, jak przytrafi mi sie poraz kolejny to dam screena) to off topic.

zaufajcie mi Wink mysle ze do 21:40 task bedzie, bo maja jeszcze 8000. o 21:00 mieli 8200. wolno to leci. ja już 0,24 w te 10min.

_____

ktoś u jest w tym temacie? bo mam parę rad dla Was, ale nie wiem czy jest sens się tu rozpisywać skoro sam ze sobą bym pisal Big Grin
btw godz 21:18 i jeszcze 7920 zostało. wow. jestem ciekaw czy get-paid nie zbankrutuje przez tego taska, ja już nabiłem z 0,60.
Glosy: Matheo249 (+1), lolo12 (+1)
Mialem 30% skutecznosci po training mode Smile, ale moge teraz juz normalnie zarabiac tylko sie boje ze z taka skutecznoscia moge jakiegos bana wylapac czy mam sie tego nie obawiac ?
(17-12-2012 21:31)mrcndu22 napisał(a):  Mialem 30% skutecznosci po training mode Smile, ale moge teraz juz normalnie zarabiac tylko sie boje ze z taka skutecznoscia moge jakiegos bana wylapac czy mam sie tego nie obawiac ?

Nie obawiaj się
Ja jestem, dzięki za cynk Big Grin

Matheo249, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2012.
Ja też na początku miałem słabo na training mode, ale poczytałem trochę i w końcu zrozumiałem taska. Takie info dla wypełniających - jak macie jakąś rzecz do wyszukania i wy NIE WIECIE co to - polecam skopiować i wkleić wyraz w google grafika. Bardzo przydatne, bo mi dawali potem skomplikowane rzeczy, bez googli nie połapałbym się co jest czym.

Aha, i mrcndu, nie masz się czego obawiać. Ja zawsze wieczorem jak idę spać to odpalam wszystkie taski, zaznaczam byle jak z nadzieją że coś mi się uda i wywalają mnie z nich Big Grin A na następny dzień jest już wszystko w porządku (czyli mogę je wypełniać).

@edit: dobra, mnie też wywalili Big Grin poległem, skuteczność 65%. ALE zarobiłem całkiem sporo, bo coś koło $0,60. i na dodatek w loterii dostałem najwięcej ile się da (chyba 0,24, nie pamiętam już) Big Grin najlepszy dzień mój na gp Smile
Jade z koksem 86% i rośnie Big Grin
(17-12-2012 21:31)mrcndu22 napisał(a):  Mialem 30% skutecznosci po training mode Smile, ale moge teraz juz normalnie zarabiac tylko sie boje ze z taka skutecznoscia moge jakiegos bana wylapac czy mam sie tego nie obawiac ?
Na drugi dzień zaczynasz od zera zawsze czyli od treningu(chociaż za tryb treningowy jak się przejdzie to płacą).
Ja mam 100%, tak jak ktoś tam pisał. Wklejajcie sobie w Google grafika słowo z kategorii jak nie wiecie o co chodzi. Idzie bardzo łatwo, zaznaczajcie samo good match, jak nie ma w opsie danego słowa to not a match. I tyle Big Grin

Matheo249, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2012.
Wiem ale chodzilo mi o bana, czy przy bardzo malej skutecznosci np 20-30% nie banują
Odpowiedz