Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: Co sądzisz o serwisie I-Gagnant la barre?
Ankieta jest zamknięta.
Bardzo dobry serwis 40.10% 81 40.10%
Przeciętny 19.80% 40 19.80%
Nic specjalnego 12.38% 25 12.38%
Nie mam zdania 27.72% 56 27.72%
Razem 202 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 
SurfBar I-Gagnant la barre: zarabianie przez internet, praca dodatkowa, inwestycje » ☞ Zarabiaj przez internet z najlepszym na rynku programem zarobkowym typu SurfBar ㋡ dowody wypłat, opis, poradnik, opinie, inwestowanie

Autor Wiadomość
RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki
Sprawdź:
UWAGA! pierwszy konkurs na poleconych!

Co bardzo mnie cieszy ogromna ilość ludzi dołączyła do serwisu z mojego ref linka (co rozpoznałem po nickach)... skłoniło mnie to do zorganizowania dla was konkursu dużo z was promuje serwis wiec choć tak się odwdzięczę małym bonusem Smile promujesz a zyskujesz podwójnie Big Grin
Zbieraj poleconych i zgarnij dodatkowo punkty od swojego sponsora!

Konkurs będzie trwał od 1 czerwca do 30 czerwca. Do konkursu można zgłaszać się od 29 maja do końca trwania konkursu!

Pula nagród:
1 miejsce - 15000 punktów
2 miejsce - 10000 punktów
3 miejsce - 5000 punktów
4/5 miejsce - 1000 punktów

DODATKOWO DLA NASZYBSZYCH 3 OSÓB KTÓRE ZGŁOSZĄ SIĘ DO KONKURSU I ZDOBĘDĄ PRZYNAJMNIEJ 1 POLECONY PO 500 PKT!

Aby złościć się do konkursu napisz swój nick z serwisu I-gagnat la barre w poście poniżej(jeśli oczywiście dołączyłeś do I-gagant la barre z mojego ref linka Wink )

Więcej informacji:
GG 2606410
email [email protected]
PW na forum
PW w I-gagnat la barre

RE: SurfBar I-Gagnant la barre : dowody wypłat , opis, poradnik , triki, wskazówki
Słabo Tongue
Dobra to zgłaszam się.
nick: Gorzo

ps. zdobyłem już 10 poleconych, jestem aktywny a nadal nie mam odpowiedzi od Ciebie (kontakt przez I gagnant).
(30-05-2012 18:26)gorzo_91 napisał(a):  Dobra to zgłaszam się.
nick: Gorzo

ps. zdobyłem już 10 poleconych, jestem aktywny a nadal nie mam odpowiedzi od Ciebie (kontakt przez I gagnant).

Zgłoszenie przyjęte za moment przeleje ci 500 pkt.

A co do kontaktu zaraz na PW napisze ci to o czym pisałeś na GagnacieBig Grin

Jest sposób na przelanie mniej niż 20 euro? Zmiana IP na francuskie, maybe?
Dostałem 800Pkt za Bonus Smile
Witam wszystkich
Czy ktoś może mi pomóc w zdobyciu poleconych Z góry wielkie dzieki.Próbowałem się reklamować na innych stronach i bez skutku
Pozdrowiena
(01-06-2012 10:18)BabciaKleofas napisał(a):  Jest sposób na przelanie mniej niż 20 euro? Zmiana IP na francuskie, maybe?

Chodzi ci o wypłatę ??? Jeśli tak to minimum wynosi 15 Euro dla wszystkich krajów nie 20.

Mroczny Odezwij sie do mnie na gg Smile

[Obrazek: 27.png]
Zarejestrowany z refa Smile Proszę o jakieś wskazówki na pw
Wątek zamknięty