Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[PŁACI]Excelentbux.webspacemania

Autor Wiadomość

Sprawdź:
A ile miałeś reffków?

nie miałem refków klikałem tak tylko do minimum 0.50...a tu nagle na 2$ zmienili i po dniu od kiedy zmienili nie mogę się zalogować

a logujesz sie na nową strone?

nom...na starej to jeszcze mogę się zalogować...na nowej wyskakuje Login incorecto

Aha, więc to takie buty :-? Na 100% to ich wina pewnie coś im się pokopało jak przenosili na nowy serwer... Może odpiszą Ci na maila i wszystko wróci do normy ;-) Życzę powodzenia :!:

ale na nowej stronce działało mi przez dzień :-?

wejdzcie sobie na forum excelentbuxa i tam sa dowody wplaty mojej kasy za premium i poleconych,nawet mnie przeprosili wiec widzicie braliscie mnie za oszusta nie ladnie !!!!!!!!!!!!!!!!!

Właśnie!!
Trzymam za ciebie kciuki Krzysiek :mrgreen:

oddali mi premium i poleconych dzieki Pablobo jest naprawde bardzo dobry w angielskim :-)

ciekawe czy excelentbux bedzie wyplacal jesli tak to wszystko w porzadku poczekam :-)

jak narazie wyplacil zobaczymy jak bedzie z druga wyplata
i kazal napisac to na forum :-)
dzieki Pablobo wszystko jest naprawione oni mnie mylili z kims innym pewnie

pozdrawiam

krzysiekrk napisał(a):oddali mi premium i poleconych dzieki Pablobo jest naprawde bardzo dobry w angielskim :-)

ciekawe czy excelentbux bedzie wyplacal jesli tak to wszystko w porzadku poczekam :-)

jak narazie wyplacil zobaczymy jak bedzie z druga wyplata
i kazal napisac to na forum :-)
dzieki Pablobo wszystko jest naprawione oni mnie mylili z kims innym pewnie

pozdrawiam

Bardzo się cieszę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :!: Sorry że cię tak nazywałem, ale teraz już wiem że na serio Cię z kimś pomylili :oops: Przepraszam jeszcze raz i życzę powodzenia :!:
Odpowiedz