Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja mam 70 refów, też mnie nie ma w top 50, ale może niedługo się uda! Nie inwestuje za wiele z wykopanych dóbr, robię głównie misje i kopię, mam nadmiar kryształów.
Mi po 2 dniach doszły Litecoiny. Z tego co wiem są problemy z wypłatą BTC.
Przypominam, że sieć BTC jest skrajnie przeciążona w tym momencie. Wypłacałeś na portfel czy FaucetHub? I jaką walutę?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-12-2017 10:23 przez adamak2k.)
Tak właściwie to po co kupować boosty do HPower za satoshi, skoro i tak każdy mówi, że misje > kopanie? Nawet z dużą ilością HPower zebranie satoshi do minimalnego progu wypłaty zajmie dużo czasu.
(26-12-2017 17:53)Tonn napisał(a): Tak właściwie to po co kupować boosty do HPower za satoshi, skoro i tak każdy mówi, że misje > kopanie? Nawet z dużą ilością HPower zebranie satoshi do minimalnego progu wypłaty zajmie dużo czasu.
Lepiej brać boosty energii i wtedy mozesz więcej misji wykonywac, choć teraz to też się zbytnio nie opłaca bo jak pisałem wyżej stawki dramatycznie zmalały na misjach!!!