(11-04-2017 19:15)sabi99 napisał(a): powiem szczerze nie opłaca sie robic tych tasków zrobiłam 11 w dwie godziny zarobiłam $0.77 czyli koło 3zł wychodzi 1.50 za godzinę no bez przesady nie widze sensu sie w to bawić. Czy jak bedę miec poziom 1 będą lepsze taski?
Jak mi task zajmuje więcej niż minutę to musi być dobrze płatny żebym się za niego zabrał

Chyba, że tak jak Ty starasz się wbić level no to nie ma przebacz, trzeba robić jeśli coś jest.
Można mieć od razu 3 poziom, im większy masz poziom tym więcej dostępnych tasków masz, ale nie przekłada się to na wysokość wynagrodzenia czy trudność taska, to jaki ma level zależy tylko od osoby/firmy która dany task zleciła.
Powiem Ci szczerze, że w sumie i tak nie wiem jak mogłaś tak długo robić te taski. Jesteś dopiero początkująca więc spokojnie, nabierzesz wprawy to będziesz je szybciej robić, a jak już wbijesz jakiś level to będziesz miała więcej tasków do wyboru.
Z podejściem "nie opłaca się robić tych tasków", "nie widzę sensu" za dużo tak czy siak nie zarobisz, pisanie takich stwierdzeń kompletnie nie znając jak to działa, zniechęcasz siebie i innych.