Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns
W nocy jak się logowałem tam to był dobry loot i dobrze się golda zbierało.
Ale teraz rano pojawiło się coś nowego - ,,empty pocket''. Zombiakom trafią się puste kieszenie w których nie ma ani ammo ani golda.
Miałem tak chyba z 10 razy pod rząd! Aż wyszedłem z gry bo szkoda energie tracić jak taka lipa.
Też coś takiego macie? Mam nadzieję, że potem gra wróci do normy...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-12-2016 08:10 przez Captain.)
RE: GoldSmugglers - kolejna gra przeglądarkowa twórców anno1777, pipstycoon i goldentowns
@Up klikaj przed wejściem do gry tej przycisk na stronie który jest obok przycisku od ściągniecia mapy to Ci zeresetuje pozycje i będziesz na startowej gdzie nie ma tylu zombie obok Ciebie.
AKM nie bo amunicja za szybko schodzi, jest nieekonomiczny.
Pewnie w multi będzie dobry, ale do ubijania zombie sie nie sprawdza bo za duzo amunicji sie zuzywa.
W shotguna oplaca sie, ale to w sumie zalezy od tego ile kosztuje. Jak za drogi to tak średnio.
Ma być do końca grudnia, opóźnia się.
Gra jest super, już łącznie trzy razy wypłacałem stamtąd.
Jak ktoś się dawno nie logował a nie ma golda na ammo to niech zajrzy. Dostaje się za darmo 1 nabój na godzine to może się uzbierało przez wiele godzin od ostatniego logowania sporo.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-2016 23:53 przez Captain.)