Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(23-03-2016 18:30)mastaejs1985 napisał(a): Ja zakupilem paczke z klikow ale na chwile obecna pierwsza wyplata przed kupnem paczki nie doszla a dzis jak juz mam paczke zrobilem 2 wyplate zobacze czy to cos zmieni
Daj znac czy ci dojdzie ta wyplata bo jak przy zakupie paczki nic sie nie zmieni i dalej nie beda przychodzily wyplaty to juz nie klikam
(23-03-2016 18:30)mastaejs1985 napisał(a): Ja zakupilem paczke z klikow ale na chwile obecna pierwsza wyplata przed kupnem paczki nie doszla a dzis jak juz mam paczke zrobilem 2 wyplate zobacze czy to cos zmieni
Daj znac czy ci dojdzie ta wyplata bo jak przy zakupie paczki nic sie nie zmieni i dalej nie beda przychodzily wyplaty to juz nie klikam
Chciałem poinformować że właśnie mi cofnęło 18 i 19 marca wypłatę na konto główne w Pray4Bucks z działu payments czyli faktycznie należy wykupić paczkę żeby cokolwiek wypłacić
Teraz już nic nie wiem haha Przy wypłacie jest napisane, że trzeba kupić paczke ale to chyba nie musi byc z naszych własnych pieniędzy. A na stronie głownej pisze że to tylko przez ten tydzień