Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Dziewczyna mnie rzuciła bo jestem biedny, teraz zarobie miliony..
Ładnie Ci idzie #zazdro
Jak teraz wyglądają dzienne zarobki na MPA?
W AdsPayPro co trzeba zrobić by móc wypłacać? Bo słyszałem, że trzeba adpack za 50$ kupić
Dzięki
W MPA obecnie nie ma przymusu re-inwestycji za dzienne naliczenia są na poziomie 1.5%
W APP żeby wypłacać trzeba albo zakupić abonament za 9.99$ (miesięczny) albo paczkę za 50$ (to odradzam w obecnej sytuacji)
Osobiście zakupiłem na starcie programu abonament za 9.99$ i z każdym zakupy paczki z re-purchase balance wydłuża mi się ważność konta. W sumie to już kilka miesięcy tak działa.
Nic nie jest pewne, a co do APP to od ostatnich miesięcy dzienne naliczenia mocno spadają, obecnie na silver, zamiast 2% mam 0.5%.. Dlatego nie inwestował bym tutaj już nic, bo nie zdążysz wypłacić :/
A nie składałeś sporu w MPA?
Dziękuję Gosia, a co masz na myśli, mówiąc że lepiej logować się polskich stronach?
Właśnie to zaobserwowałem, ale myślałem, że to chwilowe zawirowanie.
Nie zakładałem sporu...
A w TG po prostu mi stare paczki nie pracują, te zakupione przez PP więc domyślam się, że tu leży problem.