Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Dzejkobs - Zmotywowany leń » Droga do spełnienia marzeń !

Autor Wiadomość
Dzejkobs - Zmotywowany leń
Sprawdź:
Co robisz w "normalnej" pracy? Smile

Napisane z TapTalka za pomocą iPhone.
RE: Dzejkobs - Zmotywowany leń
(10-12-2015 00:09)Mikey napisał(a):  Co robisz w "normalnej" pracy? Smile

Napisane z TapTalka za pomocą iPhone.

Mikey Ogólnie pracuję w firmie zajmującej się telemarketingiem..
Zarządzam bazą numerów. W skrócie troszczę się, żeby oddziały w Kielcach, Lublinie i Poznaniu miały do kogo dzwonić Jerk
Także jak zapraszają Was po "odebranie upominku" wiedzcie że to dzięki mnie mają Wasz numer 2

PS: Gdyby ktoś wiedział jak wykorzystać kilkanaście milionów numerów to pisać śmiało Big Grin Mam również "sporo" kontaktów z pełnymi danymi tj. numer, imię nazwisko, adres Wink
Pracuję dla ch**a więc z przyjemnością wykorzystam jego bazę Big Grin
Glosy: Mikey (+1)
BANG! Wpadłem na niszę która może przynieść spory hajs i wydaje się być długoterminowa. Zastanawiałem się jaki serwis wybrać w celu skorzystania z pustej oferty i mój wybór padł na HotCash.pl! Smile
Świetny kontakt + pomoc w każdej sprawie jest dla mnie nieoceniony, ponieważ dopiero wkraczam w te rejony zarabiania. Sposób będzie się opierał niejako na real contencie a cała nisza znajdzie się na ładnie zbudowanym landing page. No cóż.. Mnie pozostaje wykupić domenę, poczekać na rejestrację i zabrać się do pracy.
Życzcie mi powodzenia i wytrwałości w zrealizowaniu tego projektu Lol
Dawno mnie tu nie było Wink
Zarabiam sobie po malutku w tym miesiącu. Przygotowuje stronkę pod niszę a przy okazji trochę spamuję.
Testowałem wczoraj serwis treepay.pl i wyszło niesamowicie !

[Obrazek: zarobek.jpg]

180,72zł + 21 z leadmore.. I nareszcie dnióweczka powyżej 200 Smile
A dokładniej 201.72zł! Big Grin

Jeśli ktoś jeszcze nie posiada konta na treepay lub chciałby otrzymać kilka wskazówek jak zacząć zarabiać to serdecznie zapraszam do rejestracji z reffa: http://www.treepay.pl/home?ref=1301301Z1BLE
No proszę, bardzo ladny wynik! Teraz "tylko" to podtrzymać i celować w większe dniówki. Wink
Glosy: dzejkobs (+1)
Ładnie ciśniesz, widziałem, że wyciskasz już więcej niż zakładałeś na początku. Może jakiś refresh dziennika? Big Grin
Już niebawem wznawiam dzienniczek ! Myślę, że będzie trochę ciekawiej niż ostatnio Big Grin
Glosy: Bazyl (+1)
[Obrazek: Marzec.jpg]

Pieniążki zarobione w marcu Wink Od poniedziałku będę prowadził codzienną aktualizację Wink
Glosy: Pitek236 (+1), nicooo (+1), maszhajs (+1)
(12-03-2016 20:44)dzejkobs napisał(a):  [Obrazek: Marzec.jpg]

Pieniążki zarobione w marcu Wink Od poniedziałku będę prowadził codzienną aktualizację Wink

o żesz... ku włoski Big Grin pierona ile Zygmuntów Rolleyes a myślałem ze wyginęły razem z dinozaurami hehe beka ładnie, ładnie Wink
Glosy: dzejkobs (+1)
A więc tak. Powoli wracam do publikacji dziennika. Od czasu zaprzestania pisania wiele się u mnie zmieniło, myślę, że na lepsze Lol

Jutro zaktualizuję pierwszy post i będę na bieżąco wrzucał codzienne wyniki.
Dzisiejszy zarobek to 399 złotych w całości zarobione na TreePay.

Powoli odchodzę od spamu na rzecz stałego zarobku z fanpage Smile
Jeśli ktoś chciałby zacząć zarabiać fajne sumy pieniędzy to jak najbardziej polecam TreePay.com
Reflink: http://www.treepay.pl/home?ref=1301301Z1BLE (osobom rejestrującym się z mojego reffa chętnie udzielę kilku rad na początek)

To byłoby chyba tyle. Jutro opiszę co się u mnie pozmieniało i jak wpłynęło to na moją motywację impreza
Odpowiedz