Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie
(03-05-2015 23:00)wiezaawieza napisał(a): Warofclicks działa? Mi odrazu pokazuje"done"...
Warofclicks miało ostatnio aktualizację strony w wyniku czego nie działą plugin, wszyscy czekamy na aktualizację jednak nie wiadomo kiedy powstanie, taki plugin to nie jest 5min
Ze względu na nowe aktualizacje jakie wyjdą do woc: Nie używać już kliknięć które dają wam warcoinsy bo polecą bany. Info o woc tylko na priv a programu używać tylko do top 400 żeby nie wyłapać niepotrzebnie bana
(04-05-2015 09:24)Lucas napisał(a): A takie pytanko ode mnie, opłaca się robić to wszystko mając po 1 koncie na tych stronach? Czy raczej nie ma sensu?
Ja właśnie tak mam i codziennie ten dolar wpada tak jak autor mówił 2-3 razy dziennie odpalę i dolar wpada więc spoczko. Szkoda mi czasu na robienie znowu kont ale generalnie sam dochód z tego jest mały więc lepiej się na coś innego przerzuć.
uniclix - nie działa
clixsense - nie posiadam
digadz - nie działa
grandbux - nie działa
trafficmonsoon - nie działa
1stpaid - nie działa
bronclix - nie posiadam
monibux - nie posiadam
buxcherry - nie posiadam
boxbux - niby złe logowanie ale mam bana chyba choć żadnego klika nie zrobiłem - SCAM?
vivabux - nie posiadam
cleverbux - działa
poubux - działa
paidverts - nie posiadam