Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
BlueGhost - Nie pÅ‚ać mandatów za prÄ™dkość - PP (89zÅ‚ za lead lub 5 gr za klik) » BlueGhost - Nie pÅ‚ać mandatów za prÄ™dkość

Autor Wiadomość
RE: BlueGhost - Nie płać mandatów za prędkość - PP (89zł za lead lub 5 gr za klik)
Sprawdź:
Dostał ktoś wypłatę za ten tydzień? Ja ostatnią dostałem w niedzielę ubiegłego tygodnia.
RE: BlueGhost - Nie płać mandatów za prędkość - PP (89zł za lead lub 5 gr za klik)
Ja tak samo Sad
Też czekam, powinni dziś albo jutro wypłacić.
Miejmy nadzieję, że dziś. Nie wiedziałem, że raz w tygodniu będzie oznaczało niedziele Xpokerface
Jak codziennie wypłata to temat powinien już wylądować w scamie, chyba, że jutro wypłacą.

@nie mogłem edytować postu wyżej Sad
Podobne do tanieaukcje.pl Wink
Tylko że tanieaukcje wypłacają znacznie częściej i szybciej. To kluczowy aspekt, porównując te 2 serwisy Smile
Jak jutro nie wyplaca to do SCAMu zglaszam Lol
Mają wybór, albo płacą albo do scamu lecą.
Glosy: jemserek (+1)
Myślę, że można ten shit wrzucić do scamu.
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Radek4921 - nie wywiÄ…zuje siÄ™ i nie chce zwrócić kasy chomik3 33 15,618 23-11-2019 00:30
Ostatni post: Hybrid1990
  Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik) TanieAukcje 3,056 434,073 07-06-2015 11:47
Ostatni post: kariolmax
  Sknerus.pl - od 20zÅ‚ do 1250zÅ‚ za Lead Sknerus.pl 94 35,174 18-02-2015 14:53
Ostatni post: Pawel Szamotulski

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: