Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Od "zera" do miliardera?

Autor Wiadomość
RE: Od "zera" do miliardera?
Sprawdź:
przecież mówiłem, że szybko odrobimy, czekam na transfer kasy z jednego rachunku na drugi w ironie wiec poki co nic nie otwieram. Przesylam zeby kopiowanie lepiej wychodzilo.
Glosy: Rob88 (+1)
Też w sumie na tempo odrabiania nie narzekam, w 4 dni z 540 do 1750 udało wyskrobać Smile
Mam nadzieję, że koniec przyszłego tygodnia zaowocuje w trafne decyzje i 10k zostanie odrobione Big Grin
Zalogowałem sie na IronFX, zaakceptowali i zweryfikowali mi konto. Na razie jeszcze nie deponuję pieniędzy, jednak wchodząc na MT4 nie widzę DAXa. Cóż począć?
(02-10-2014 16:14)Rzetliksz napisał(a):  Zalogowałem sie na IronFX, zaakceptowali i zweryfikowali mi konto. Na razie jeszcze nie deponuję pieniędzy, jednak wchodząc na MT4 nie widzę DAXa. Cóż począć?

Lepiej poszukać bo jest Smile
[Obrazek: YjRaQ0q.png]
W tych symbolach nic nie mam, tak samo pod CTRL+U (otwiera okno z kolejnymi opcjami do dodania w głównym) nie mogę DAXa znaleźć :<
No bo nie szukasz DAX tylko oznaczenia czyli FDXZ4
Glosy: Rzetliksz (+1)
Wczoraj znów wyr*chało mnie SP500 xD Zawsze mi powycina SL, no zawsze, a potem odwrót w moją stronę. Big Grin
Chyba zara przyjmę zasadę ze SL są dla słabych xD

Jak Damian widzisz indeksy ? Dalsza zwała w dół czy ataki na nowe szczyty ?
Czekałem na tą godzinę Big Grin Dużo wydarzeń i szybki i duży zysk Big Grin

Zarobił też ktoś? Tongue
Ten kto grał to tak ^^ Big Grin

Niewiele pozycji miałem otwartych ale zysk ładny Big Grin
Pochwalcie się PanowieSmile
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: