Cytat:Rachman, ile razy mam pisać że ja zgłosiłem? Ile razy mam pisać że jak coś wyjdzie to napiszę?
@marek216 Ty pisałeś o instytucjach od danych osobowych itp. Dasz znać to fajnie.
Ja piszę o zgłoszeniach do prokuratury/na policję - bo była grupa która szykowała zbiorowy pozew. Także przestań się rzucać jak nie rozumiesz do czego się odnoszę chyba że znów szykujesz g...burzę. Jakbyś nie zauważył piszę o zbiorowym i o postępowaniu...

Jeśli pisałeś że zgłosiłeś do prokuratury - no to tego nigdzie nie widziałem akurat. Pisałeś? Tutaj?
Nie mieszaj AK w takie sprawy to już naprawdę żenada do kwadratu. Co z tego że pisałeś że strona padnie. Kim ty jesteś bym ci wierzył na słowo. Przewidywałeś i ok. Z tym że mnie nie muszą interesować czyjeś przewidywania. Brałem je oczywiście pod uwagę ale to nie znaczy że będę się kierował czyimiś domniemaniami. Rypło, no rypło, po co mi się tym chełpisz że trafiłeś. Przecież widzę. Oklasków potrzebujesz czy jak? Idź zagraj w totka jeśli myślisz że to jakiś wyczyn. To tylko 50/50. Jedna z wielu stron. Nie jedna jeszcze padnie. Tej mi akurat szkoda bo miałem nadzieję że pożyje. Nie pierwsza buba i nie ostatnia pewnie.