Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
INSTANTER Subskrypcje SMS

Autor Wiadomość
RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
Sprawdź:
(14-04-2014 11:25)Blackers napisał(a):  Może ktos powiedzieć ile mogę zrobić ofert na jednej karcie siim?

facepalm
Glosy: Kurus92 (+1)
Odp: RE: instanter.pl Subskrybcja SMS
(14-04-2014 11:25)Blackers napisał(a):  Może ktos powiedzieć ile mogę zrobić ofert na jednej karcie siim?

nikogo tutaj nie Sex
Glosy: asmax1910 (+1)
Do tych co prowadzą FP. Założyłem sobie FP i teraz tak jak to z postami bo ustawiłem sobie taki grafik że rano wstanę sobie do tej 12 wstawię ze 2 posty i od 15 do 23 co godzinę będzie jakiś post na tablicy czy to będzie za dużo ?

Zapraszam na moją stronę: Praca bez Barier
Co się dzieje z wyświetleniami? Wszystkie zniknęły i leady nie wpadają (przynajmniej mi) Smile

edit: nie było pytania - przeskoczyło mi stronę dalej i nie widziałem poprzednich wypowiedzi
Mi też Wink nie wpadają, a wyświetlenia się zliczyły........
Mi wpadło dzisiaj 5 więc zalicza leady i wyswietlenia
mi leadow tez nie zlicza
Coś jest na rzeczy z leadami, bo mi wpadły tylko 3 leady jak jeszcze było wszystko ok z wyświetleniami. No chyba że dziś jakaś katastrofa się szykuje.

edit: wyświetlenia wróciły do normy Smile
16 leadów wpadło na raz Big Grin
A mi kiedy odpiszecie e-maila? Nie można raz a dobrze załatwić sprawy tylko tak się trzeba dopytywać i czekać kilka dni na odpowiedź bo piszecie pół słówkami zamiast pełnymi odpowiedziami eh...
Odpowiedz