Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wybacz ale w temacie było jasno napisane, nie gwarantuje zysków, ja przekażę informacje ale zarabiasz ty sam. Przekazałem to na czym ja zarabiałem i tyle. Masz teraz pretensje ale w momencie pisania do mnie nie przeczytałeś tematu i tyle. To raz. Dwa takie rzeczy załatwia się na priv za porozumieniem stron a nie się kurczaczek zastanawiam o co biega. Wystarczyło napisać, nie byłoby tematu. Nie jesteś zadowolony i tyle, trudno, żegnamy miło było. Vexu przywróć mi stan konta do 0 jak możesz.
@Corleone: Jak kumpel będzie w domu to poproszę go o screen z konta bo kasa szła do niego. Tak czy siak przelew z piątku w sobotę był.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-12-2013 14:08 przez Avible.)
(24-12-2013 14:10)lorkos napisał(a): ja mam zrealizowane i kasę na koncie(mbank) ale ja vexa ładnie poprosiłam.
Więc na dzień dzisiejszy są jeszcze wypłacalni
Okej, skoro wypłata dotarła na konto to już coś, czekamy do nowego roku.
Tym postem zamykam dyskusję ze swojej strony. Życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-12-2013 14:14 przez Corleone.)
(24-12-2013 14:05)Avible napisał(a): Wybacz ale w temacie było jasno napisane, nie gwarantuje zysków, ja przekażę informacje ale zarabiasz ty sam. Przekazałem to na czym ja zarabiałem i tyle. Masz teraz pretensje ale w momencie pisania do mnie nie przeczytałeś tematu i tyle. To raz. Dwa takie rzeczy załatwia się na priv za porozumieniem stron a nie się kurczaczek zastanawiam o co biega. Wystarczyło napisać, nie byłoby tematu. Nie jesteś zadowolony i tyle, trudno, żegnamy miło było. Vexu przywróć mi stan konta do 0 jak możesz.
@Corleone: Jak kumpel będzie w domu to poproszę go o screen z konta bo kasa szła do niego. Tak czy siak przelew z piątku w sobotę był.
Faktycznie, przekazałeś mi tyle informacji na ten temat, że po prostu bomba. Nie dostałem ŻADNEJ wskazówki dotyczącej zarabiania/promowania programów. Powiedziałeś mi tylko tyle, jak "nabić" like na fanpage, a okazało się, że to nie działa. Nie mam zamiaru zarabiać na kogoś za darmo.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-12-2013 14:32 przez jaro225.)