Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dlaczego w tabeli stawek jest 3.85$ a w statystykach mam niecałe 2$ za 1000 wyswietlen? Dodam ze wrocilem po 3 miesiecznej przerwie i wtedy mialem wlasnie kolo 3.8$ za 1000...
Macie może pomysły dlaczego nie zalicza mi wejść na shorte? Ze skracacza linków wynika, że miałem dzisiaj ponad 1k unikalnych wejść w linki shorte, a zaliczyło mi ledwie 30... Na Adfly wskazywało 103 unikalne wejścia i 103 mam zaliczone. Wstawiam 90% linków z Shorte i 10% z Adfly.
(11-11-2015 17:12)Kickster napisał(a): U mnie nadal pusto
U mnie również, właśnie miałem pytać, czy ktoś jeszcze czeka. Pisałeś do nich? Ps. pewnie dojdą ale z opóźnieniem, co im się ostatnio często w moim przypadku zdarza
WestZG95 - ja też kiedyś już zauważyłem przechodząc ze shorte na adf, że nagle mam 2x więcej wejść no ale shorte niby lepszą stawkę daje i suma sumarum na jeden grzyb wychodzi. Pisałem do ich supportu, bp sprawdzaliśmy nawet ze znajomymi i bywało nawet tak, że na 5 klików zaliczali tylko 1 ale gdzie tam, oni żadnego błędu nie widzą... Gdyby tylko adf dawało za Polaka jak shorte, to było by pięknie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-11-2015 22:05 przez skorzany85.)