Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [PORADNIK] Zarabianie na Allegro - ok. 1000 PLN / miesięcznie i w górę :D
Jeżeli to już było gdzieś jasno powiedziane to pewnie przegapiłem, przeleciałem 50 stron i więcej dziś nie mam sił więc się spytam
Chodzi o konta premium jeżeli kupiłem konto na egofiles na 5 dni wystawiam na allegro aukcję na ile ? Najpierw jako 5 dniowe potem za np. 2 dni jako 3 dniowe, potem 2 dniowe i na koniec jednodniowe, tak ? Dobrze to zrozumiałem ? :<
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-11-2013 00:42 przez MrGohut.)
Jeżeli ktoś by zaczynał z tym premium to polecam kupić konto u np. uploaded.to żeby nie było problemu z małym transferem dziennym, obecnie mam na egofiles ale tam dzienny limit to 20gb wiec troche kiepsko i mam reklamacji pare już ;/ (ale sie spokojnie wyrobilem)
A przy okazji to czy ktoś wie czy jest limit dzienny na uploaded.to czy cos w tym stylu ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-11-2013 18:09 przez MrGohut.)
Widzę, że ludzie teraz są coraz bardziej leniwi.
Nie dość, że podaje się im nisze gotowe na tacy to jeszcze chcą, żeby za nich wszystko zrobić.
Przysłowie "podaj palec a wezmą całą rękę" się sprawdza niestety. ;/