Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Czy pracujecie może nad udogodnieniem jakie jest niemal w każdym serwisie? A mianowicie mam na myśli możliwość zatytulowania pliku.. w każdym serwisie jest a u Was nie ma. Jeśli chodzi o to by nie promować materiałów objętych prawem autorskim to możecie chyba zrobić tak jak ma np Firesub czyli aktywować link dopiero po akceptacji
A w każdym serwisie były/są mrożone wypłaty, a u nas nie ma i nigdy nie było. Wszystko zależy od wymagań operatorów. Gdyby to zależało od nas, taka możliwość dalej by była. Nie jest to nasz wymysł, tylko przykaz z góry. Jeśli pojawi się możliwość przywrócenia tej opcji, z całą pewnością ją Wam udostępnimy.
Witam. Dostałem mejla że wraca u Was zliczanie leada za aktywację. Tak jak wcześniej jest to 6zl. Pytanie takie czy tak jak kiedyś również będzie liczona aktywacja z pustego konta czy jednak użytkownik musi mieć coś na koncie?
Po zasileniu konta przez użytkownika otrzymacie leada. Jest to zabezpieczenie antyfraudowe wymagane przez operatorów, które musieliśmy przyjąć, aby móc przywrócić dla Was usługę za zapisanie.
Ok a więc jeśli dziś ktoś ma puste konto to aktywacja nastąpi ale ja nie dostaje nic. Lead przyznany będzie dopiero gdy ktoś zasili konto? A jaki koszt smsa ponosi "ofiarą"?
Musimy mieć pewność, że aktywacja nastąpi. My także nie dostajemy nic, dopóki tak się nie stanie. Operatorzy poszli na kompromis, ale postawili swoje warunki, które musieliśmy przyjąć. Koszt sms-a jest taki jak wcześniej, czyli 7,38 zł.
O mam nadzieję że wroci jeszcze możliwość zatytulowania pliku, wtedy wrócę do testowania Was na nowo i może wrócę do Was jako dodatkowy serwis jeśli wszystko będzie ok. Obecnie korzystam z konkurencji, ale fajnie mieć Was jako alternatywę że względu na wypłaty w momencie gdy potrzebne 5dych na jutro bo niestety konkurencja umożliwia jedynie 2wyplaty w net15