Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Inwestowanie w opcje binarne?» Ponad 3500€ zarobione w 25 dni :) Fart stulecia :D Atrakcyjny sposób zarabiania dla rozsądnych i odpowiedzialnych ludzi.
Od pierwszych to już chyba ponad rok. Z tym że wtedy jakoś sie do tego zraziłem niepowiedzeniem na demo, teraz już wiem że to kwestia tego że wiedziałem za mało
Niezłe dziś zamieszanie o 20 z posiedzenia FEDu. Z tego co czytalem to nikt z "ekspertów" nie trafił bo każdy przewidywał umocnienie dolara i eur/usd nawet na 1,20
@MLN co sądzisz o stworzeniu 'bezpiecznej' strategii na interwał H1, ewentualnie M30 dla opcji godzinowych? Tylko, żeby to zrobić jakoś od podstaw. Bo z mojego punktu widzenia opcje godzinowe są bezpieczniejsze.
Znów mam pewnie problemy z komputerem, dlatego mi nie pokazuje tego obrazka
(09-10-2014 13:10)Diabełek napisał(a): @MLN co sądzisz o stworzeniu 'bezpiecznej' strategii na interwał H1, ewentualnie M30 dla opcji godzinowych? Tylko, żeby to zrobić jakoś od podstaw. Bo z mojego punktu widzenia opcje godzinowe są bezpieczniejsze.
To jest pytanie do mnie, abyśmy zajęli się tworzeniem takiej strategii, czy sam chcesz to zrobić?
Opcje godzinowe są bezpieczne, tylko że moim zdaniem nie uwzględniałbym jednak przy tym USD