Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Fires.pl - wątek główny

Autor Wiadomość
RE: Fires.pl - Nowy serwis Ala EasySUB !
Sprawdź:
(24-12-2013 11:17)JaTuDensze napisał(a):  
(24-12-2013 11:14)jaro225 napisał(a):  Wiem, że są Święta Bożego Narodzenia, ale musicie taką szopkę na forum robić?

A co ty też liżesz stopy Vexowi ?

Nikomu stóp nie liżę, lecz też nie mam zamiaru jęczeć o wypłatę, która po jednym dniu jeszcze nie wyszła... Może i nie zarabiam milionów, lecz te pieniążki też są dla mnie bardzo ważne, bo odciążam swoich rodziców, u których wcale nie jest fajnie i nie skaczę jak małpa po jednym dniu, że wypłata nie została wysłana... Wczoraj był taki dzień, że prawdopodobnie każdy był zabiegany. Wychodziliście na ulice? Widzieliście te tłumy ludzi, korki itd. ? Vex zapewne był jednym z nich, gdyż wczoraj był ostatni dzień, gdzie sklepy były otwarte przed świętami...
Ogaru trochę ludzie, bo się śmietnik tutaj robi.

Jestem ciekawy co by było, gdyby strona padła - tak jak teraz illysms...
Witajcie w tak magiczny i świąteczny dzień jak dzisiaj! Smile

Uspokójcie się i nie róbcie niepotrzebnego zamieszania - Fires wypłacało od września i wypłaca nadal - i nie zamierza się zwijać! To, że np wczoraj jeden z administratorów obiecał wypłaty a ich nie było nie jest aż takim powodem by się tak droczyć. Miesiąc grudzień był dla Nas i zapewne dla większości z Was pełen przewrotów i zaskoczeń. Najpierw upadło icharge potem easysub, sporo z Was straciło na tym na pewno po kilka tyś jak nie kilkadziesiąt. My od strony organizacyjnej nie byliśmy przygotowani na tak wielki wzrost użytkowników. Dlatego prosimy Was o wyrozumiałość i odrobinę zaufania a obie strony będą maksymalnie zadowolone ze współpracy! Smile

Jeszcze dzisiaj zrealizujemy zaległe wypłaty weekendowe, następne co dla większości z Was może się nie spodobać zrealizujemy na początku stycznia. Prosimy Was o odrobione zaufania a obiecujemy Wam, że się nie zawiedziecie. Na początku roku ruszają Nasze 2 nowe programy, oraz dla wszystkich zaoferujemy 5zł, dla lepszych 5,50zł a dla najlepszych 6zł za lead! Pamiętajmy, że jedną z podstawowych wartości w biznesie jest zaufanie!

Jeszcze raz dla Wszystkich wesołych Świąt!

Fires, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2013.
Glosy: freezea (+1), sqmany (+1), Avible (+1), Demon210 (+1), Corleone (+1), aero2 (+1), JaTuDensze (+1), jaro225 (+1)
już to gdzieś słyszeliśmy.Ja zleciłam wczoraj rano bo miały być-dla mnie sprawa jest jasna.Żegnajcie i szkoda,że zrąbaliście mi święta.
@Fires Big Grin Heh niektórzy poczują się urażeni jak dostaną 5 zł Big Grin Ja nie ukrywam chciałbym być troszkę lepszy i mieć 5.50 Tongue Nie no świruje , mogę czekać i zarabiać ale żeby nie było siupy kolejny raz jak w Easy że zarobię 2 kafle i mi z jakimiś paczuszkami wyskoczycie lub że mbank rozwiązał umówę itd?

Sami wiecie że masa ludzi Wam zaufała , i liczy na to że będą mogli spokojnie pracować dla Was i kasę dostaną.

Pozdrawiam i również życzę Wam wesołych Świąt Smile
I git Smile
(24-12-2013 11:41)lorkos napisał(a):  już to gdzieś słyszeliśmy.Ja zleciłam wczoraj rano bo miały być-dla mnie sprawa jest jasna.Żegnajcie i szkoda,że zrąbaliście mi święta.

też jesteśmy ludźmi i jeśli napisałabyś konkretnego maila z konkretną prośbą to na pewno dostałabyś te pieniądze abyś mogła spokojnie spędzić święta! Wink

(24-12-2013 11:42)AnnaKa napisał(a):  @Fires Big Grin Heh niektórzy poczują się urażeni jak dostaną 5 zł Big Grin Ja nie ukrywam chciałbym być troszkę lepszy i mieć 5.50 Tongue Nie no świruje , mogę czekać i zarabiać ale żeby nie było siupy kolejny raz jak w Easy że zarobię 2 kafle i mi z jakimiś paczuszkami wyskoczycie lub że mbank rozwiązał umówę itd?

Sami wiecie że masa ludzi Wam zaufała , i liczy na to że będą mogli spokojnie pracować dla Was i kasę dostaną.

Pozdrawiam i również życzę Wam wesołych Świąt Smile

mBank na pewno nie rozwiąże Nam umowy bo jesteśmy Polską firmą, zarejestrowaną w Polsce - Wesołych! Smile
Glosy: AnnaKa (+1)
No to robię przerwę do stycznia. Wesołych i spokojnych świąt nawet Vex'owi.
Glosy: ASTONEQ (+1)
(24-12-2013 11:46)mickej2501 napisał(a):  No to robię przerwę do stycznia Wink Wesołych I spokojnych świąt wszystkim! Nawet Vex'owi.

Jak uważasz, wyższa stawką szybko nadrobisz stracony czas! Smile
Glosy: piotrekprorok (+1)
możesz vex zlecić mi wczorajszy przelew-proszę,mam mbank więc gotówkę od razu będę mieć na koncie.Ja naprawdę jestem bez kasy i bardzo mi zależy.
*Fires* - zolty kolor jest tylko dla tutorow.
Wątek zamknięty