Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
ja puki co odrobilem 1000 jeszcze 2 k zostało do odrobienia. Gdyby nie zamknęło mi pozycji jak automatycznie jak kiljanowi To byłoby jeszcze mniej heh Ktoś kupuje teraz Daxa ?
Naśladując nie wymagaj ze ktoś jest nieomylny. Jak by błędów nie robił to by był z 500k do przodu. Moim zdaniem warto bo teraz bd chciał się odkuc i odrobić straty wiec bd się bardziej przykladal ;D
Musisz zrobić 1000% proste XD dlatego obsuniecie kapitału musi być jak najmniejsze bo to powoduje problemy. Jak masz stratę 50% musisz odrobić nie 50% a 100%. To już tak różowo nie wygląda. Tym bardziej jak ktoś nie zrobił nigdy nic na plus tak jak ja. ;D
Ale ja dzis juz na plusie jestem <3 .
Tapnięte z TapaTalk Sony Xperia Z
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-09-2014 08:25 przez As7.)
czesc wszystkim powiedzcie na jakim brokerze gracie bo ja bylem w armada ale niestety kończą swoją działalność w polsce i teraz chce sie gdzies zarejestrowac żeby był też mały spread.