Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja się próbowałem bawić w kupowanie refów na koncie standard to zawsze na nich traciłem.
Byś musiał mięć ich setki, konto premium i stale wymieniać nieaktywnych żeby się to opłaciło.
Bo tak to zawszę będziesz w plecy, chyba że jakimś cudem trafisz na bardzo aktywną paczkę
W neobux to sobie refy klikają co 2, 3 dni i to nieraz 1 reklamę tak jak by boty zaprogramowane tak abyś zawsze stracił.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-08-2014 01:05 przez suprark.)
(26-08-2014 04:54)suprark napisał(a): Ja się próbowałem bawić w kupowanie refów na koncie standard to zawsze na nich traciłem.
Byś musiał mięć ich setki, konto premium i stale wymieniać nieaktywnych żeby się to opłaciło.
Bo tak to zawszę będziesz w plecy, chyba że jakimś cudem trafisz na bardzo aktywną paczkę
W neobux to sobie refy klikają co 2, 3 dni i to nieraz 1 reklamę tak jak by boty zaprogramowane tak abyś zawsze stracił.
mi się na koncie standard jeden wchodzący znalazł, ale co z tego jak dwóch pozostałych z paczki nie wchodzi.. ale może czas premium wykupić