Sprawdź:
Anonimowy 55 jakoś nie wierze jak czytam na forum coalco to mam wrażenie że tam piszą sami klakierzy na przykład
pisze FIHU
..Grajcie normalnie jak na początku, bez kasy też się da i przestańcie już wymyślać teorie spiskowe."
a ten jeszcze lepszy
SamotnyWilk
.Wpłaciłem 10 zł i za chwilkę miałem je na koncie [w ciągu dwóch minut].Dodam, że otrzymałem niespodziankę za kamienie milowe, a więc gra nadal istnieje i prawie wszystko działa. Nie wiem jak wygląda sprawa z wypłatami, ale czytałem tylko, że byli tacy co już wypłacali zanim admin poszedł na urlop. Żal to jest mi Ciebie, że admin Ci zaufał a Ty bez dowodów na niego nadajesz. [ " I Ty Brutusie przeciwko mnie?"]. Nawet nie starasz się zrozumieć, że ma prawo przedłużyć sobie urlop, zachorować, ulec wypadkowi, [czego mu nie życzę] itp. Nadal nie zrozumiałeś mojego postu, że nic mnie z Tobą nie łączy, ale to nie znaczy, że nasze drogi nie mogą się kiedyś spotkać. "Góra z górą się nie spotka , ale człowiek z człowiekiem może". Nawet nie wiesz co piszesz nazywając kogoś klakierem. Mam swoje zdanie i je przedstawiam, a jeżeli masz problem z czytaniem postów innych graczy to zachowaj przynajmniej powściągliwość, bo to Ty pomawiasz mnie o ucieczkę z forum a teraz i "klakierstwo". Jeżeli jesteś pełnoletni to chyba rozumiesz co poprzednio napisałem. "Szanuj siebie a inni będą Cię szanować"
właściwie nie wiem co mam napisać....chyba ze mną jest coś nie tak ..nie ważne że kasy nie wypłaca to pestka klakierzy piszą ,że liczy się zabawa...ciekawe podejście..
zwróćcie uwagę na ten fragment ..,,bo to Ty pomawiasz mnie o ucieczkę z forum a teraz i "klakierstwo"
to też ciekawe...
Cobra1974
,,Jedyne o co się martwię to o zdrowie Admina jak i o jego wolność. Oby nic ze złych rzeczy się mu nie przytrafiło. Moim zdaniem minął zbyt krótki okres czasu aby wyciągać pochopne wnioski. Niektórzy popadli mocno w paranoję oskarżając zwykłych lub zaufanych użytkowników o oszustwa"