Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich

Autor Wiadomość
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich
Sprawdź:
Grzywna za spam? bekabekabekabekabeka

Kali., dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2014.
Glosy: matek697 (+1)
Zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni Smile
bekabekabekabekabekabekabekabekabekabeka
Jakby ktoś wykorzystał moje zdjęcie z fejsa do promocji subów, nie odpuściłabym.... Wink
Ustawa o świadczeniu usług drogą elektroniczną,
Art. 10. 1. Zakazane jest przesyłanie niezamówionej informacji handlowej skierowanej do oznaczonego odbiorcy za pomocą środków komunikacji elektronicznej, w szczególności poczty elektronicznej.
2. Informację handlową uważa się za zamówioną, jeżeli odbiorca wyraził zgodę na otrzymywanie takiej informacji, w szczególności udostępnił w tym celu identyfikujący go adres elektroniczny.
3. Działanie, o którym mowa w ust. 1, stanowi czyn nieuczciwej konkurencji w rozumieniu przepisów ustawy, o której mowa w art. 9 ust. 3 pkt 1.

Art. 24. 1. Kto przesyła za pomocą środków komunikacji elektronicznej niezamówione informacje handlowe, podlega karze grzywny.
2. Ściganie wykroczenia, o którym mowa w ust. 1, następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Skończ dzieciaku offtop narobiłeś w gacie i tyle Smile
ajaa

Weź wyjdź stąd i nie pajacuj.
Zdjęcia może i tak, ale nie za tekst czy spam facepalm

(23-12-2014 15:35)ajaa napisał(a):  
Cytat:Hah... beka

Na h** wypisujesz jakieś głupoty jak i tak nie pójdziesz z tym do sądu albo gdzieś ? beka

To nie są głupoty, ostrzegałem tą osobę że nie ma spamować i mnie wyśmiała.
Sprawę zgłosiłem oczywiście do Facebook-a i to oni najprawdopodobniej zgłoszą ten fakt w odpowiednie miejsca - przynajmniej takie informacje otrzymałem. Wszystkie logi tego użytkownika zostały zapisane na serwerze oraz to co umieszczał. Podałem jego dane (prawdziwe - to skąd je mam moja sprawa) itp więc myślę że Facebook zrobi w tej sprawie coś bo dostał wszystko na tacy Smile

Po za tym zakładanie fałszywych kont na Facebook-u i używanie nie swoich zdjęć jest kolejnym złamaniem prawa.

Nie jestem tym komu skopiowałeś cokolwiek bo nie zarabiałbym w tak durny sposób jak ty. Po prostu trafiłes ze swoim spamem na moją grupę, ostrzegłem cię a ty mnie wyśmiałeś więc zobaczymy jak się będziesz śmiał jak dostaniesz grzywne 5000zł.

To zgłoś go, wyślij na niego służby specjalne, nawet wojsko ale nie spamuj już facepalm
Z tym, że czyjeś zdjęcie też było wykorzystywane.

[Obrazek: 36.png]
@up
Ale to wtedy, tylko ta osoba, gdy czuję się pokrzywdzona może iść do sądu.

Odpowiedz