Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[Zostanę mentorem] / [Szukam mentora] » W tym temacie umieszczamy ogłoszenia poszukiwania mentora lub ogłoszenia chęci zostania mentorem

Autor Wiadomość
RE: [Zostanę mentorem] / [Szukam mentora]
Sprawdź:
Szukam mentora, mam dużo wolnego czasu. PW

[Obrazek: Seu19J4.png]
Mation, członek http://zarabiam.com od Jul 2010.
Szukam mentora, kiedyś zarabiałem po 20$ dziennie na subach, ale to było 3 lata temu.
ktoś tutaj oferuje jakiś mentoring ? Rolleyes
ogólnie zarabiam półtora miesiąca na Skracaniu (163zł) , sub (62,50zł), grach (103zł)
i to po jeden serwis na każdą z tych kategori czyli 1 serwis skracania, 1 serwis sub, 1 serwis z grami Huh
ale myślę że przy odpowiednim nakierowaniu byłbym w stanie wyciągnąć ładną sumkę oraz oddać trochę prowizji Idea także jeśli ktoś chętny na jakiś DEAL zapraszam priv lub/najlepiej gg: 4674050 Jerk2
Poszukuje kogos kto podpowie co i jakSmile Prosze o kontakt na PWSmile
Szukam mentora. PW
Jak ktoś szuka osoby, która wprowadzi w świat subskrypcji to zapraszam na PW, chętnie pomogę, za reffa czy bez reffa.

Jeśli szukacie kogoś kto napisze wam jak zarobić miliony i poda nisze na tacy to się nawet nie łudzić. Nie ma takiej osoby.

998 to numer na straż pożarną. Nie rocznik urodzenia.
FORZA JUVE
Szukam mentora, który pomoże mi wrócić do swiata subów Big Grin Swego czasu troche zarobiłem Big Grin
Witam serdecznie !

EDIT : Rekrutacja wstrzymana do odwołania - zainteresowanych zapraszam so subskrybowania mojego dziennika Smile
Powoli szykuję się/sprawdzam opłacalność rozpoczęcia mentoringu w "sub-sms". Potrzebuję 3-4 chętne osoby, które do tej pory nie miały żadnej styczności z "subami", do eksperymentalnej współpracy.
Mentoring docelowo będzie przypominał mój mentoring w skracaniu - czyli poprowadzę nowych krok po kroku Smile Chętnych zapraszam na PW.

Dla ewentualnych "cwaniaczków" : System mentoringu jest stopniowy, więc nie wyłudzicie prezentowanych metod. Zapraszam tylko "uczciwe" (cudzysłów ze względu na formę zarobków) osoby.

Pozdrawiam
mysc

EDIT : Rekrutacja wstrzymana do odwołania - zainteresowanych zapraszam so subskrybowania mojego dziennika Smile
Szukam mentora Smile PW

kamilg49, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2015.
mentoruje za reffa Smile
Odpowiedz