Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Klamstwo Rhaegara!!!! » Rozmowa gg z Rhaegarem.

Autor Wiadomość
RE: Klamstwo Rhaegara!!!!
Sprawdź:
Wiadomo ze koleś widzi temat i go śledzi Tongue

Ale trzeba przyznać koleś ma jaja. Już lepiej jakby założył kominiarkę i napadł na listonoszkę niż okradać tutaj w internetach gdzie nikt nie jest anonimowy Big Grin

Powodzenia ludzie w odzyskiwaniu kasy. Dobrze ze ja w końcu nie wpłaciłem, bo nie poszedłbym na komisariat, bo po prostu byłoby mi wstyd.
Ale moderator i admin powinni znalesc jego ip i zalatwic ta sprawe... !

;/
Oddaj kase baranie to dam ci spokoj...
http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?...726&page=1

poczytajcie sobie temacik od poczatku do konca...

ludzi pelno juz u niego bylo..
Nic Ci nie odda.

Admin powinien zalatwic bo ma dostep do ip itd
(08-10-2013 20:49)chladek317 napisał(a):  Wiadomo ze koleś widzi temat i go śledzi Tongue

Ale trzeba przyznać koleś ma jaja. Już lepiej jakby założył kominiarkę i napadł na listonoszkę niż okradać tutaj w internetach gdzie nikt nie jest anonimowy Big Grin

Powodzenia ludzie w odzyskiwaniu kasy. Dobrze ze ja w końcu nie wpłaciłem, bo nie poszedłbym na komisariat, bo po prostu byłoby mi wstyd.

Wstyd to jest kraść..
Glosy: Optimist (+1), chladek317 (+1)
(08-10-2013 20:51)PokazujePrawde napisał(a):  Ale moderator i admin powinni znalesc jego ip i zalatwic ta sprawe... !

;/

Wszystko jest w logach bezpieczne, złóż zawiadomienie a odpowiednie służby się do mnie po te logi zgłoszą, co miało już nie raz miejsce. Nawet gdybym Wam je udostępnił to i tak musieliby zrobić to samo, dlatego nie szukajcie problemu tam gdzie go nie ma tylko ruszcie tyłki.

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Dlaczego uwazasz ze to Cylka?
Nie wazne czy Cylka czy Marciniak czy fake imie i nazwisko. Wystarczy ze zalatwie w inny sposob. Juz wiem jak rozwiazac ten problem wiec spokojnie jutro napisze. Ty Rhaegar mozesz siedziec i ogladac no pozdrow mame ode mnie fajnie ze Cie wychowywala takiego zlodzieja.
(08-10-2013 20:59)gokou45 napisał(a):  Dlaczego uwazasz ze to Cylka?

Założe się,że to następne konto Rhaegar.

budzik6410, członek http://zarabiam.com od Mar 2010.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: