Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Na koncie zostało mi z 70 zł. Ostatnio grałem w zeszłym roku i w najbliższym czasie nie mam zamiaru.
Na pewno powrócę ale na inną platformę. Zlecając wypłatę odzyskam te 70 zł?
Mam tylko własne wpłacone pieniądze, nie brałem bonusów itp. Szkoda, mi to uwalić, wolę wydać na coś użytecznego.
(02-04-2015 12:29)Diabełek napisał(a): Na koncie zostało mi z 70 zł. Ostatnio grałem w zeszłym roku i w najbliższym czasie nie mam zamiaru.
Na pewno powrócę ale na inną platformę. Zlecając wypłatę odzyskam te 70 zł?
Mam tylko własne wpłacone pieniądze, nie brałem bonusów itp. Szkoda, mi to uwalić, wolę wydać na coś użytecznego.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Twoje pieniądze to Twoje pieniądze - gdyby były bonusowe to mogliby naliczać co miesiąc sobie jakieś karne odsetki za nieaktywność (coś takiego widziałem w regulaminie). Tutaj natomiast nie powinno być problemów
TopOption goli swoich affiliejtów .
Założyłem jakiś czas temu (ponad rok temu) stronę o opcjach, wyłącznie z reklamą topoption, żadnych innych. Wiem że co najmniej 5 osób zarejestrowało się i wpłaciło depozyt, a prowizji 0.
A nie wchodzili na stronę TopOption już wcześniej z innego linku? Bo cookies to zapamiętuje i później mimo, że ktoś zakłada konto z Twojego linku, to jeśli wszedł wcześniej z innego, to konto zapisze się pod ten inny.
Natomiast co do niektórych brokerów jestem pewny, że oszukują...