Mój drogi pamiętniczku..

Ogólnie dzień przyjemny, rano zapukał listonosz i przyniósł
300zł. o którym wyżej wspominałem za sprzedaż pewnej rzeczy na olx.pl, mam również 2 chętnych na zakup aparatu Samsung WB110 za
430zł. i fajnie by było gdyby ktoś go kupił to wtedy byłbym niemal na wyciągnięcie ręki w kwestii zakupu karty graficznej. Ogólnie jej cena tj. wartość dolara skacze jak szalona. Jednego dnia jest za
3090zł. drugiego za
2970zł. a dziś za
2953zł. kurde chciałbym się załapać na taką okazję.. A wtedy jeszcze tylko jakoś uciułać na procesor te
1480zł. i pójdzie z górki. Dzień fajnie się zaczął jak również fajnie skończył. Czasami mam głupie odpały kiedy mi się nudzi i postanowiłem dzisiaj po 18 wybrać się na wycieczkę na moją działkę/wieś w okolice Szczekocin (ok. 2h jazdy w jedną stronę). O ile w stronę działeczki jechało się na prawdę przyjemnie - piękna i stosunkowo ciepła pogoda + piękne widoki na trasie tak w drogę powrotną już tak przyjemnie nie było chociaż nie narzekam. Lubię długie trasy ale tylko wtedy kiedy wiem, że jeszcze dzisiaj/jutro wrócę do domu. Ogólnie jazda wieczorem na trasie lub jakiś mniejszych miejscowościach to twardy orzech do zgryzienia, budzą się wtedy kierowcy ciężarówek i każdy gna byle szybciej w swoim kierunku waląc po oczach światłami w swoich kolosach. Nic oczywiście do kierowców zestawów nie mam ale jak czasami jedzie 5 ciężarówek w jedną stronę, 5 w drugą a człowiek jest jedyną osobówką na trasie to tak trochę strach.. Po tej trasie jestem padnięty a co dopiero gdybym miał do zrobienia jeszcze 1000 kilometrów do np. Francji z rozładunkiem jutro o 6:30.. No to tyle moich przeżyć z drogi, mam nadzieję, że jutro ktoś skusi się na aparat i trochę grosza znowu wpadnie.
Stan zarobków na dzień 06.04.2016r.
Grafika GTX 980Ti STRIX OC 6GB -
2280zł. / 2980zł. - własnoręcznie.
Procesor Intel Core i7-4790K BOX -
8zł. / 1480zł. - z internetu.
Płyta główna MSI B85-G41 PC Mate -
0zł. / 280zł. -
oczekujące.
Zasilacz (do ustalenia) -
0zł. / 260zł. -
oczekujące.
Chłodzenie procesora/komputera (do ustalenia) -