Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@up
też tak miałem ponieważ podany numer był w 2 kontach taki sam albo bo uzywałem surfów, zmieniłem starter i uzywałem view2 oraz hitleapa. Zadnego bana nie dostałem
A ja nie mogę połączyć się z internetem w IE. Próbowałem wszystkiego.. Pozmieniałem wszystko na "Enable", wyłączyłem zaporę, zrestartowałem VPS'a i nadal to samo..
(05-02-2014 16:12)DjVampires napisał(a): A ja nie mogę połączyć się z internetem w IE. Próbowałem wszystkiego.. Pozmieniałem wszystko na "Enable", wyłączyłem zaporę, zrestartowałem VPS'a i nadal to samo..
Też się męczyłem z tym, wyszło że najłatwiejszym rozwiązaniem jest ponowne postawienie serwera
Jak wejść na pulpit w tym VPS'ie?
Odblokowałem VNC, i jak klikam w console to pojawia się Application blocked security setting, co może być nie tak?
Jak wpisuje ip w windows -> połącz z zdalnym pulpitem to też się nie łączy na win 8.1.