(21-04-2014 21:27)Ty27mek napisał(a): ...
Przecież jeszcze pare miesięcy temu sam robiłeś przysłowiowe "lizanie anusa" panu Kiljanowi tak jak teraz robisz chłopakom z RC, więc nie wiem skąd ta radykalna zmiana nastawienia.
Wiem że starasz się zabłysnąć przed swymi frendsami, ale naprawde daruj sobie chłopaku.
Wszedł tu dzisiaj niejaki Zeri z żalem i debilnymi tłumaczeniami, że nie ma działu "bo forum" i "bo administracja" więc dostał odpowiedź od forum, jeśli oczekuje za takie zachowanie poklasku, albo przemilczenia to się myli.
Zależy Ci aby przed nim zabłysnąć, gratuluje na pewno udało ci się , możesz być dumny ale ochłoń z tymi emocjami bo zaraz sie spuścisz...
Cytat:Gdzie ty jakieś żale widzisz? Napisałem jak jest. Jeśli czujesz się zaatakowany w takim razie najwyraźniej właśnie o tobie pisałem w pierwszym poście, bo podejrzewam, że inaczej nie odzywałbyś się i nie pisał głupot. Skoro chcesz żeby się zachowywać poważnie to zacznij od siebie. Jak sam napisałeś - "Kto sieje...".
Nie mam potrzeby nikomu w ramię płakać a to, że ktośtam pamięta, że pracowaliśmy dla Ogóra i nie ufa to już jego własna sprawa. Nasi użytkownicy są wystarczającym poświadczeniem uczciwości i wypłacalności serwisu.
Żadne negatywne wypowiedzi na forum nikogo nie zniszczą, przeceniasz się. Krytyka jest jak najbardziej na miejscu o ile jest merytoryczna. Nie mamy natomiast ochoty użerać się z ludźmi, którzy nie akceptują rzeczywistości taką jaka jest i na siłę próbują udowadniać jakieś dziwne teorie.
Nie musimy nigdzie wracać, cały czas jesteśmy Wink
Mało mnie obchodzi wasza polityka serwisu i sposób reklamy, jeśli nie chcesz reklamować się na tym forum to nie rób tego ale nie bredź że charakter forum czy użytkowników przeszkadza Wam w tym.
Jako cashfile zbieraliscie całkiem sporo ludzi stąd, inne fora to przecież zbieranina ludzi z zc więc brednie które oczerniają to forum wsadź sobie między bajki.
Oczywiście przyszyta łata scamu została by wam długo, ale zamiast z tym walczyć wolicie olać to i szukać winnych.
Jeśli aktywność na poziomie 0 postów przez pół roku nazywacie "użeraniem się z trolami" to bardzo dziwne postrzeganie rzeczywistości, szkoda że taki serwis, który przebija w wielu miejscach kokurencje nie chce sie rozwijac i na tym forum i zamiast korzystać z okazji szuka winnych wokół... ale to wasza sprawa.