Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
SurfBar I-Gagnant la barre: zarabianie przez internet, praca dodatkowa, inwestycje » ☞ Zarabiaj przez internet z najlepszym na rynku programem zarobkowym typu SurfBar ㋡ dowody wypłat, opis, poradnik, opinie, inwestowanie
(22-05-2012 12:04)tomazzi napisał(a): no kill to z takim podejściem jak twoje i idąc dalej twoją drogą myślenia to ludzie do dzieła ...
dublować istniejące tematy, rozwinąć je i pomimo, że będą dublami to mają zostać bo będą wasze bardziej rozwinięte od 1 osoby która założyła temat na forum i może zawody zrobimy forumowe która osoba będzie miała swój temat ze 100 o tym samym bardziej rozwiniętym od drugiego
pomyśl kill logicznie ...
Jak ty się twardo trzymasz reguł można załatwić to po ludzku a nie jak automat... To że to dubel zostało to przeoczone i teraz usunięcie tak rozbudowanego tematu było by stratą. Można po prostu napisać do autora tamtego tematu pogadać jak człowiek z człowiekiem i się dogadać. Nikt tu o chamskim kasowaniu tematu nie mówi stało się było przeoczenie ale to nie znaczy że teraz trzeba sztywno się regulaminu trzymać.
nie jest to twoje 1 przeoczenie
na wielu forach dublowałeś tematy istniejące o i-gagnant nie używając nawet opcji szukaj i to dublowałeś pomimo usuwania dalej z uporem maniaka gdzie na kilku zakończyłeś swoją karierę z banem
więc w twoim przypadku na tym forum "przeoczenie" dubla było ci na rękę i teraz będziesz bronił tematu jak lew byle tylko twój dubel pozostał
posty z tego tematu można przenieść do tematu który zdublowałeś i będzie wtedy tamten temat tematem rozbudowanym bez twojego reflinku i temat dubla rozwiązany
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-05-2012 12:29 przez tomazzi.)
(22-05-2012 12:24)tomazzi napisał(a): nie jest to twoje 1 przeoczenie
na wielu forach dublowałeś tematy istniejące o i-gagnant nie używając nawet opcji szukaj i to dublowałeś pomimo usuwania dalej z uporem maniaka gdzie na kilku zakończyłeś swoją karierę z banem
więc w twoim przypadku na tym forum "przeoczenie" dubla było ci na rękę i teraz będziesz bronił tematu jak lew byle tylko twój dubel pozostał
posty z tego tematu można przenieść do tematu który zdublowałeś i będzie wtedy tamten temat tematem rozbudowanym
Masz rację ze tematów z moim reflinkiem jest cała masa w sieci ALE nie są mojego autorstwa gdyż płacę osobom za zakładanie tematów (dla potwierdzenia jest temat w dziale refbacki) i nie mogę zagwarantować że robią to w pełni legalnie choć aby otrzymali wynagrodzenie dałem warunek że tematy nie mogą łamać regulaminu...
Kojarze cię jako moderatora na kilku forach jest tam olbrzymi rygor i może właśnie dlatego są tak mało popularne... pozwól zadecydować tutejszej moderacji twoja władza tu nie sięga jeśli temat wyląduje w koszu zrozumiem....
PS: skończmy już z tym offtopem to nie miejsce na to jeśli masz coś do powiedzenia o serwisie pisz tu a jeśli nie zapraszam na PW .
MrocznyKILL zarejestrowałem się z Twojego ref linka.
Proszę o jakieś wskazówki na pw dla 'nowego' no i przydałoby się coś podziałać z tymi poleconymi, tak jak obiecywałeś
Pozdrawiam, Gorzo.
(23-05-2012 10:44)gorzo_91 napisał(a): MrocznyKILL zarejestrowałem się z Twojego ref linka.
Proszę o jakieś wskazówki na pw dla 'nowego' no i przydałoby się coś podziałać z tymi poleconymi, tak jak obiecywałeś
Pozdrawiam, Gorzo.
Proszę o kontakt na GG 2606410 ułatwi to sprawę
(24-05-2012 21:48)BabciaKleofas napisał(a): Drobne pytanko, troszke offtop: jak ustawić, aby przy np. kliknięcie w link bonusowy otwierało Operę, a nie IE? Troche to irytujące...
Proponuje dodać do paska zakładek I-gagnat w ulubionej przeglądarce o 2/3 sekundy spowolni to dostęp do konta ale niestety nie ma opcji zmiany gdyż I-gagnant współpracuje tylko z IE ...
(21-05-2012 10:33)MrocznyKILL napisał(a):
(17-05-2012 19:29)MrocznyKILL napisał(a):
Uwaga! Ważna inf dla moich poleconych
Moich aktualnych poleconych proszę o kontakt gdyż znalazłem rewelacyjną formę reklamowania swojego ref linka (nie tylko I-Gagnant la barre) i chętnie nią się podzielę
Niestety sposób nie aktualny ( Admin serwisu w którym była bardzo atrakcyjna forma reklamy wycofał ją ) ... Osoby które do mnie pisały w tej sprawie i zapisały się w serwisie inwestując swój czas otrzymają ode mnie rekompensatę w postaci punktów w serwisie I-gagnant ba barre (maksymalny czas oczekiwania do 7 dni).
Edit:
Wskazówki odnoście standardowego zdobywania poleconych nadal aktualne.
3 metody promowania:
1.Inwestor- najskuteczniejsza (powiem gdzie najlepiej inwestować- gdzie najtaniej i skutecznie)
2.Promotor- średnia skuteczność ale za FREE (powiem gdzie najlepiej się zapisać aby kupić reklamę za zarobki)
3.Spamer- dość wysoka skuteczność... nie polecam ale prezentuje wszystkie metody...
Osoby które poświęciły swój czas na ten sposób rejestrując się w podanym prze zemnie serwisie proszę o kontakt PW w I-gagnat la barre podając w wiadomości swój nick w serwisu. W zależności od poświęconego czasu przyznam rekompensaty punktowe
Kontakt do mnie jest ogólnie dostępny:
- GG 2606410 (bardzo często na niewidocznym)
- EMAIL [email protected]
- PW w I-gagnat la bare (kontakt preferowany- najczęściej sprawdzam częściej niż GG)