No i najlepszy miesiąc pod względem zarobków od jego ponownego otwarcia dziennika

jeżeli bym to uznał za pracę na pełny etat czyli w okolicach 160h miesięcznie zarabiałbym 4,85 pln/h. Nie tak źle, jestem zarobkami w okolicy minimalnej z 2003 roku.
INWESTYCJE
Dywidendy (Akcje): Sprzedałem 22 akcje Realty Income (O), przy zysku 4,2$ za akcje (400 pln zysku!!!), oraz inne drobne sprzedaże i dywidendy dały kolejne 270 pln. Całkiem już dobry wynik.
Obligacje (+lokaty): około 80 pln zysku na czysto po podatku, nie za wiele ale całkiem spoko.
Kryptowaluty: Obecnie wirtualny wzrost

czekam na 300k$ na BTC i będę bogaty!
Inne inewstycje: 25 pln, liczę, że w rok zjadę tutaj do zera i zlikwiduje inne mało dochodowe sposoby zarobku pasywnego.
ZARABIANIE
Serwis Finansowy: 25 groszy, no i najbardziej dochodowy miesiąc.
Serwis Edukacyjny: Napisałem 6 artykułów, poprawiłem około 10. Ogólny rozwój.
----------------------------------------
Podsumowanie Marca 2023 (miesiąc 6)
Inwestycje:
Dywidendy + akcje: (130,06$ + 192,35 PLN - 17,48€) = 671,69 PLN
Obligacje: 79,38 PLN
Krypto: 0 PLN
Inne: (3,58 EUR+ 8,40 PLN) = 25,20 PLN
Zarabianie:
Serwis Finansowy: 0,25 PLN
Serwis Edukacyjny: 0 PLN
Suma: 776,52 PLN
Subów brakło 60 do 800, jest tylko 740, więc kontynuuje bez zmiany.
Z adsense walczę pisząc nowe artykuły, jeszcze kilka tysięcy słów i będzie spoko, więc tak samo przekładam cel na kwiecień.
Natomiast jak chodzi o cel finansowy, przekroczyłem go o ponad 50%, więc podnoszę poprzeczkę z 500 na 600 pln miesięcznie. Może to poniżej możliwości, ale kwiecień nie zapowiada się za tłusto, więc i 600 pln będzie znakomitym wynikiem.
Pierwszy kwartał, a cele roczne.
Jeżeli bym utrzymał ten poziom wzrostu to mam szanse spełnić finansowy cel roczny, czyli zarobienie 12000 PLN wyłączeni z Internetu (od początku roku na razie jest 1573,42). Jak i cel z napisaniem 52 postów nie powinien być problemem (jest 13, więc idealnie jak za pierwsze 3 miesiące). Najgorzej będzie z subami i ogólnie YT, ale walka trwa