Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(23-05-2021 14:53)Voode napisał(a): pomagasz może w zarabianiu ?
Jeżeli z czymś ogólnym masz problem to możesz pisać śmiało tutaj, jak problem z czymś innym bo nie wiem czy o crypto chodzi czy e-whoring, to również śmiało możesz uderzać na PW.
Czas: 2h
Zysk: 150 zł - więcej promowania i planowania nowej strategii niż monetyzacji. Nieodczytanych mam na wszystkich kontach ponad 200 wiadomości. Czasu brak a tyle można zmonetyzować. Postaram się jak najwięcej wiadomości zamienić na PSC
Statystyki:
Konta pod Polskę: 6 - 2 konta całkowicie opuszczone.
Konta pod zagranicę: 0
Statystyki:
Dziś zajmuję się wyłącznie naprawą auta, mam do wymiany kruciec, kilka przewodów od płynu chłodniczego. Jeden w ciężko dostępnym miejscu więc będzie trzeba pod auto wejść i pogrzebać
Statystyki:
Pracowałem fizycznie i również kończyłem zlecenia na strony WWW i miałem chwilowo mniej czasu na e-who. Nadrobię to w następnym tygodniu już. Do końca tyg raczej nic nie rusze z e-who.