Witam
Jako, że minął sierpień czas na podsumowanie miesiąca. Sierpień był bardzo żywym miesiącem jeśli chodzi o pozycje NOF. Na początku dość mocne wzrosty, teraz dość mocne spadki i tak wszystko wyszło na jeden ch...

No ale nie ma co pękać tylko trzeba cisnąć dalej. Jeśli chodzi o ruch to już blisko 100uv/dziennie czyli jest lepiej. Jednak muszę poprawić teksty bo są okropnie złe i osób które przechodzą to oferty jest około 30% (Chyba ze to normalny wynik to nie wiem

) Jednak według mnie to mało. Wpadłem również na pomysł aby rozbudować NOF jak i FI o real content ludzie poszukający odpowiedzi, znajdą ją a po drodze zareklamuje im fake content i może się skuszą. Roboty nie będzie aż tak dużo przy real content, jednak wszystko trzeba będzie przerobić. Napisałem jeden artykuł na WA i powiem wam, że moje umiejętnosci pisania artykułów znacznie sie poprawiły.
Jeśli chodzi o zarobki to niewiele w tym miesiącu wpadło by tylko około 395zł. Ale ten miesiąc nie był jeszcze tak bardzo zorganizowany pod tym kątem, w tym miesiącu myślę ze bedzie trochę lepiej. Po moich obserwacjach profile nie dają mocy. Według mnie tylko zaplecza na swoich domenach jak i na darmowych blogach dają radę. Tzn na swoich domenach jeszcze nie mam zaplecza

Ale wiem ze na darmowych zapleczach daję radę.
Piszecie 30 artykułów do kazdego dodajecie synonimy najlepiej tak 80% synonimów i to wszystko spinujecie. Co wam powiem ze google google łyka taka sieczkę bez żadnych oporów

2 Bez linkowania takie zaplecze potrafi się wbić w top10

niestety ja pozycjonowałem te artykuły na takie same KW jak MS i w dwóch niszach 3 blogi zapleczowe są wyżej niż MS :/ Teraz już tak nie będe robił przy FI, teraz utrzymuje tą tematykę jednak dodaje na frazy ogólne bo po co robić sobie konkurencje. Nie wiem po co piszę to, ale może komuś nie przyda, chociaż to oczywista oczywistość.
Od 11 wrzesnia zaczynam nową tyrę jak pracownik produkcji. Ale może zrobię sobie taki challange(chyba tak się pisze) np w pół roku od pracownika do brygadzisty albo chociaż jakiegoś lidera