Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Do Kosza » Bio Palmoil Plantations - palmills.com 3.5 % na dzień

Autor Wiadomość
RE: Bio Palmoil Plantations - palmills.com
Sprawdź:
Nie wiem czy ktoś już pisał o tym, ale zauważyłem, że został wprowadzony nowy plan - 5% dziennie przez 30 dni roboczych - ROI 150%.
Teraz po dodaniu 150% ROI najniższy plan jest nie opłacalny w ogóle Tongue. Tylko 2 tyg różnicy w czasie zarabiania a mamy 30% więcej . Mogliby teraz skrócić czas najniższej inwestycji do 7 dni, aby tak pokusić o inwestycje Big Grin
Plan bardzo ciekawy, bo reinwestujac, dostajemy po 60 dniach 225%, więc jeszcze lepiej, jak w tym na 60 dni Smile
Mała uwaga. W nowy plan już za 10$ nie można wejść. U mnie nie przeszło, ale w 210% roi nadal można deponować środki po 10$, bo przed chwilą robiłem reinwestycję Big Grin
Glosy: rachman (+1)
Panowie mam problem, strona działa, środki przyszły wszystko ok, ale jak zmieniam dane to muszę wpisać kod potwierdzający z e-maila, niestety ten kod nie dochodzi Sad
Pieniążki ładnie nalicza a wypłacić nie mogę.

Napisałem do supportu,ale czy coś z tym zrobią to nie wiem.
najlepiej załatwisz sprawę na telegramie najszybciej.
Obecnie trwają przenosiny na inny serwer cloudflare i rozwiazuja problemy tak więc czasami ktoś może mieć problem z dostepem do strony
Makabrycy telegram,czyli chodziło Ci o chat? Odpisują tam od razu?
tak taki komunikator możesz go zainstalować na tel, komp i jest tez wersja webowa, podajesz swój nr tel i korzystasz Smile na dole palmills jest przekierowanie do ich kanału na telegramie Smile
Orientuje sie ktos do kiedy transfer planowany?
Wątek zamknięty