Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Milion przed trzydziestką

Autor Wiadomość
RE: Milion przed trzydziestką
Sprawdź:
A w jakim języku programowania tworzysz ten projekt?
Glosy: HajsMotywatory (+1)
Jaki Ty rozpęd zaye#$%ś w życiu gościu, to szczena opada :o
Gratuluje bycia tak dorosłą i ogarniętą osobą w tym wieku. Ja mając 24 lata, czuje się przy Tobie jak gówniarz.
Obym Cie w wiadomościach/gazetach zobaczył niedługo, powodzenia ! Big Grin
Czytam dziennik i nie wierze, gratuluje sukcesow i tylko tak dalej a co do zostania ojcem... Zostalem ojcem 3 miesiace temu, w zyciu nie pomyslalbym ze moze byc tak trudne ogarniecie dziecka Big Grin wstawanie co 2,5-3h daje niezle w kosc zwlaszcza w nocy. Ja nie wiem jak te samotne matki daja rade wychowac np dwojke dzieci ale szacun dla nich ^^

Co do jezyka programowania bo mnie to zaintrygowalo, napisales ze najlepszy jest python do sieci neuronowych i botow. Faktycznie interesowalem sie tym od 2-3 lat jak zrobic dobrego bota na Windowsa ktory usprawnialby prace i chocby nawet dodawanie tych postów, ale nie mialem zielonego pojecia jak to zrobic. Mowisz ze w pythonie idzie bez problemu to ogarnac?

Zarabiam od wielu wielu lat...
Wreszcie pierwszy większy przelew Big Grin
[Obrazek: 7e3cde5fdac2281e.jpg]

@krzmaciek
Języków jest sporo, część modułów to PHP + MySQL + HTML5 + CSS3 + JavaScript, aplikacja na Androida to Java i łączy się ona z backendem w Node.js + Express + MongoDB i całość musi się też spinać z tymi modułami w PHP Big Grin + Skrypty w bashu, które zarządzają backupami na Amazon S3 i podpiętych dyskach zewnętrznych

@Bazor
Dzięki wielkie za tak miłe słowa Big Grin

@Juniorek
Gratuluję zostania ojcem! Big Grin Wielu osobom się wydaje, że to proste zadanie ale tak jak mówisz - to jest mega ciężkie zadanie Big Grin
Co do języków to Python jest dosyć uniwersalny. W AI, Machine Learning chyba sprawdza się najlepiej. Bota także bez problemu w nim zrobisz Big Grin
Glosy: tumcio1234 (+1), muniek11 (+1)
Ło Panie, piękna sumka Cool Gratki!
Chciałem napisać ile już obserwuje, a tu patrze... jako pierwszy napisałem, zaraz po Tobie Big Grin
Jazda daleeej!
Ładnie leci Wink Powodzenia w dalszym dążeniu do chwały $$ Smile
Konkretny dochód aby tak co miesiąc wpadało to zdecydowanie osiągniesz sukces w ekspresowym tempie.
Nowy nabytek Big Grin
[Obrazek: 7d8e6d6bdcfdfbd5.jpg]
Glosy: RockShox (+1), Waldes93 (+1), Mailowiec (+1), tumcio1234 (+1), mklop111 (+1), Lexiw (+1), PremAccHack (+1), Lanserek (+1)
Graty. Fajna Beta co to za model?
Bmw 116D 2015 Big Grin
Glosy: Mailowiec (+1)
Odpowiedz