Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Limit to 150 coinsów w 15 dni = 1.50$ Dodatkowo wchodząc z refa na start otrzymujesz 0.29$ czyli pierwszego dnia masz 0.39$ wchodzisz przez kolejne 2 dni i możesz już wypłacić skina Chyba, że postawisz z tych 0.39$ i trafisz tyle by mieć ponad 0.50$ wtedy możesz wypłacić pierwszego dnia
Niestety nie działa mi. Zarejestrowałem się z refa - nie dostałem żadnych punktów.
A po kliknięciu "Free coins", pojawia mi się taki oto komunikat: Uprawnione są jedynie konta na platformie Steam dla gry CS:GO. Aby zaktualizować, zaloguj się ponownie na stronie." Oczywiście Csa na swoim koncie mam i zalogowałem się ponownie na stronie, nawet kilkukrotnie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-05-2017 17:56 przez TheDragonnis.)
TheDragonnis Jeżeli Twój nick na steam jest taki jak tutaj system uznał że nie masz CS:GO
Jak widać tym którzy nie mają problemu z kontem Steam wpadło normalnie po 0.30$ na start + 1.50$ od strony
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-05-2017 21:34 przez AnnaKa.)
(08-05-2017 21:34)AnnaKa napisał(a): @[TheDragonnis] Jeżeli Twój nick na steam jest taki jak tutaj system uznał że nie masz CS:GO
Jak widać tym którzy nie mają problemu z kontem Steam wpadło normalnie po 0.30$ na start + 1.50$ od strony