Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nie wiem o co biega Mam już 4 itemy w shopping cart bo naklikałem a i tak nie chce mi wyjść w ten koszyk, kółko się ciągle kręci. Przeciążenie stronki czy co? Wam normalnie wchodzi? Nie mogę też nazwiska edytować, żeby bez polskich znaków dać, bo ze znakami wyszło S^%&*&i
@edit już gitara, firefox coś świrował, wszedłem z opery i hula
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-11-2015 14:36 przez skorzany85.)
(09-11-2015 14:26)Lontek napisał(a): Zamowilem rano golarke, ile razymożna razy na 1 konto zamowic ?
3 razy.
(09-11-2015 14:26)light napisał(a): To Co wy teraz zamawiacie bo ja juz nie wiem macie coś fajnego z elektroniki ?
Póki co szukam jakichś bajerów 2
(09-11-2015 14:26)skorzany85 napisał(a): Nie wiem o co biega Sad Mam już 4 itemy w shopping cart bo naklikałem a i tak nie chce mi wyjść w ten koszyk, kółko się ciągle kręci. Przeciążenie stronki czy co? Wam normalnie wchodzi? Nie mogę też nazwiska edytować, żeby bez polskich znaków dać, bo ze znakami wyszło S^%&*&i
Ma ktoś listę czegoś za ten kupon JD555 ? Bo nie wiem Co zamawiać tam. http://en.jd.com/product/727530.html czy może ktoś z was to zamówić bo już próbuję od 10:00 i ni ... komunikat IMPORT MESSAGE ja je### a przydałby mi sie takie sluchaweczki do kompa
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-11-2015 14:33 przez light.)