Czas na małe podsumowanie
Postanowiłem że nie będę wrzucał postów codziennie, ponieważ jest to zbyt nudne i monotonne.. Nie mam w tych postach co opisywać.. Codziennie robię praktycznie to samo.
Forma dziennika również się troszeczkę zmieni.. Będę wrzucał całą tabelkę którą prowadzę sobie na arkuszach googlowskich więc zarobek z internetu będzie połączony z tym z pracy, jeśli komuś taka forma nie będzie odpowiadała to dajcie znać
Bez dnia dzisiejszego wygląda to następująco:
SUMA: 1203zł 
4.12 dziewczyna delikatnie skasowała auto więc nie było czasu na zarabianie(migacz i zderzak do wymiany)
5.12 mój kochany piesek przegryzł kabel zasilający więc postanowiłem ten wieczór poświęcić Sylwii i Nami

Jak widać wczorajsza dniówka jest całkiem niezła a to wszystko dzięki
Leadmore który zorganizował losowanie za każde 10 leadów więc motywacja była konkretna
Mnie udało się zalosować 3 razy. Oto efekty:
![[Obrazek: 1.jpg]](http://s1.fotowrzut.pl/GL7QZUMWHX/1.jpg)
Koszuleczka i pendrive jak najbardziej się przydadzą a i uśmiech Pani Moniki cieszy

Celu na grudzień nie mam i raczej nie będę miał. W wolnym czasie po prostu chcę trochę dorobić w LM, zbudować konkretne zaplecze na 2016 rok.
W sumie zastanawiałem się nad spisaniem wszystkich celów i marzeń na nowy rok. Odnośnie zarabiania będzie to pewnie 30 000 polskich złotych zarobionych w internetach

2 (w tym roku będzie to ok 15tyś)