Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
BlueGhost - Nie pÅ‚ać mandatów za prÄ™dkość - PP (89zÅ‚ za lead lub 5 gr za klik) » BlueGhost - Nie pÅ‚ać mandatów za prÄ™dkość

Autor Wiadomość
RE: BlueGhost - Nie płać mandatów za prędkość - PP (89zł za lead lub 5 gr za klik)
Sprawdź:
Ja mam jeszcze jedna wyplate na 25.20zł z tego dnia co mi poblokowali. Moze chociaz ta wyplaca Lol
RE: BlueGhost - Nie płać mandatów za prędkość - PP (89zł za lead lub 5 gr za klik)
ja dziś wypłacam 15.30 zobaczymy czy dojdzie Smile
Każdy widzę kliki promuje, a pochwali się ktoś leadem za 89 zł?Smile
Też jadę na klikach, póki co wypłacali, a teraz to nie wiem, muszę uzbierać na wypłatę.
Jak zmienić z klików na leady?

kapi, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2014.
A jak wam idzie sprzedaż tego ? Szukam mentora pomoże ktoś coś mam dużo wolnego czasu
W poniedziałek rano pisali mi maila, że wypłaty raz na tydzień, dziś sobota i nadal czeka, myślę, że się zebrali.
Ja wypłatę dostałem po kilku godzinach. Serwis wypłacalny w 100%. Polecam.
Kasa na koncie, można śmiało zarabiać.
mało ale cieszy Smile
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Radek4921 - nie wywiÄ…zuje siÄ™ i nie chce zwrócić kasy chomik3 33 15,617 23-11-2019 00:30
Ostatni post: Hybrid1990
  Tanieaukcje.com - Program partnerski (50% za lead / lub 5 gr. za klik) TanieAukcje 3,056 434,069 07-06-2015 11:47
Ostatni post: kariolmax
  Sknerus.pl - od 20zÅ‚ do 1250zÅ‚ za Lead Sknerus.pl 94 35,173 18-02-2015 14:53
Ostatni post: Pawel Szamotulski

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: