Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Z doświadczenia wiem, że sms premium wypada dużo lepiej od subskrypcji choć wydaje to się dziwne, ale tak jest. Raz że zarobki są co najmniej dwukrotnie większe niż w przypadku subskrypcji to i konwersja jest bardzo zbliżona, a czasami nawet dużo większa (wszystko zależy czego dotyczy program partnerski).
Nie wiem skąd wy bierzecie te teorie że subskrypcje są lepsze od premium sms
Mam 3 konta i na każdych inne grupy, są aktywne, przez 3 dni zarboiłem na stawce 3.46 ledwo 20 zł
Natomiast dziś pusciłem dopiero spam na jednym koncie i po 10 wejsciach 1 lead a jeszcze mam 2 konta gotowe na spam.. Wiec róznice widać i w konwersji ( gdzie na mix sub mam 1% a na leadmore 12% )
Porównaj sobie grubsze ryby co robią setki leadów dziennie, zobacz gdzie się im bardziej opłaca za moich czasów rekord dniówki był ok. 9 tys. złotych na sms premium, a ta sama osoba przed przejściem na premium, na subskrypcjach nie miała nawet połowy tego. Tak jest do dzisiaj
I w przypadku premium moim zdaniem jak już promować to zawsze tą największą stawkę bo jeśli ktoś ma zamiar wysłać tego smsa to wyśle
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-01-2015 17:09 przez ddww.)