Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
FireCash v3 - Najstarsze PPA w Polsce wciąż z PayPalem!

Autor Wiadomość
RE: FireCash v3 - REWOLUCJA !!!
Sprawdź:
Ktokolwiek? Cokolwiek? Odpowie ktoś na pytanie? Czas to pieniądz a ja nie mam czasu.
(27-12-2014 22:23)patulsky1337 napisał(a):  Zamierzam przerzucić bloga z PPI na PPA- z PPA miałem lepsze zarobki. Który serwis wybrać? Powiedzcie mi jak się teraz trzyma FireCash i czy warto wchodzić. Bo tak na moje oko teraz to jest chyba jedyny serwis PPA godny uwagi. Dużo się pozmieniało? ( ostatni raz zarabiałem tutaj w kwietniu ok.). Piszcie.

Przy stawce VIP na pewno nie bedziesz zalowal, vipa dostaje kazdy polak, wystarczy sie zglosic po range(przez panel). Pozniej mozesz sobie zerknac na wszystkie oferty wedle kraju
Ostatnie pytanie- A który mirror teraz wybierać najlepiej? Kiedyś używałem mwfiles, jak to wygląda teraz?
Ogolnie nadal najlepsza konwersje ma megadown.us
Ok, dziękować Wink

Zalogowałem się na konto- cud sprawił, że ciągle pamiętam hasło Big Grin Zaczynam z kilkoma dolarami, jeszcze z poprzedniego zarabiania mi zostało Wink

Blog już przerzucony na PPA.

Dziękuje za pomoc jeszcze raz.
Właśnie miałem się zapytać co lepsze bo cały czas mam dylemat mwfiles czy megadown. Według mnie lepiej prezentuje się i przyciąga wyglądem megadown aczkolwiek kiedyś porównując te dwie strony wychodziło mniej więcej tak:

MW - Polak - $1,61/$2,75.
MD - Polak - $1,30, $1,45.
Według mnie faktycznie Megadown przez wygląd podobny do megaupload powinien mieć lepszą konwersje.
Takie małe pytanko.
Dlaczego tego bonusowego $10 (za konkurs z leadem) nie zalicza w banerze?
Na koncie w FC widnieje kwota 298$ a tutaj $288.
Ponieważ w sygnaturze pokazywane są tylko zarobki, konkursy jako takie nie są po prostu zarobkami tylko bonusami, dlatego nie są uwzględnione.
Ok rozumiem, dzięki za odpowiedź. Smile
Odpowiedz