Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
NetCashRevenue.com - PPI - monetyzuj ruch media i download!

Autor Wiadomość
RE: NetCashRevenue.com - PPI - monetyzuj ruch media i download!
Sprawdź:
(03-06-2015 21:24)dobrydiler napisał(a):  Ja przeskanowałem ty http://www.malwarebytes.org/mwb-download/ i mi zadziałało Smile
Aż 100 zagrożeń wykryło

To chyba jednak nie działa Jerk
(02-06-2015 18:52)wiezaawieza napisał(a):  ... I mam rozumieć, że wypłatę dostanę jak tylko przekroczę wartośc tego dolara? Bo podobno jakoś z automatu wysyłają na paypala ;p

Jak chcesz wypłatę od $1 to możesz stworzyć ticket: http://netcashrevenue.com/tickets/ piszesz tutaj po polsku że chcesz wypłatę.

(02-06-2015 21:01)war43 napisał(a):  @UP
W sumie nie sprawdzałem nawet.
Teraz dopiero sprawdziłem z ciekawości i... Tyle męki, a nawet leada nie dostałem ;/

Żaden realny serwis nie płaci za nabijanie leadów samemu sobie.
@[full2000]
Chyba za "nabijanie" leadów.Smile
Mam kilka pytań do ludzi bardziej doświadczonych:
Założyłem bloga pod PPI, tematyka to gry komputerowe do pobrania.
Wszystko ładnie posegregowane kategoriami itd. całość oczywiście w języku angielskim.

Orientacyjnie, ile postów powinienem tam opublikować zanim zacznę reklamować bloga oraz pojedyncze posty?
Powinienem dodawać tylko te gry, które ludzi rzeczywiście zainteresują, czy dobrze będzie dodatkowo "wypchać" bloga śmieciowymi grami, aby wyglądał wiarygodniej?
Czy dodawanie 15 gier dziennie jest odpowiednie, czy raczej powinienem zwiększyć tę liczbę?

Czy blog może się znajdować na Bloggerze, czy w takim przypadku już konieczny jest własny hosting?
Dodam, że Bloggera już sobie spokojnie opanowałem, wiem co i jak, a na temat tego Wordpressa kompletnie nic nie wiem... Nie wspominając już o własnym hostingu, dodawaniu tam czegokolwiek itd. - Tu jestem w stu procentach zielony Smile

Na koniec jeszcze chciałbym dodać, że Blog ma przynieść długoterminowe zyski, nie szukam tutaj szybkiego zarobku Smile
Wy też nie możecie pobrać plików ?
Ok działa napisałem do supportu.
Wszystko może by było i fajnie ale konwersję niszczy totalnie to:

Potencjalnie niepożądana zawartość

Ta strona internetowa znajduje się na liście witryn potencjalnie niepożądanych. Pokaż URL

Ta strona internetowa znajduje się na liście witryn o niepewnej reputacji lub potencjalnie niepożądanych.

Zgłoszenie nieprawidłowo zablokowanej strony

Planujecie to zmienić? Do userów forum - które ppi nie sa na listach antywirów?
Ładnie. 1,7$ zarobione i wypłacone Smile Pierwsza wypłata żeby sprawdzić wypłacalność serwisu Smile Jak najbardziej polecam Smile
Glosy: full2000 (+1)
Wam też nie wyświetla bannerów lub ikon do downloadu ?
(18-06-2015 20:15)GPlayer napisał(a):  Wam też nie wyświetla bannerów lub ikon do downloadu ?

Wyłącz Adblock'a Smile
Wątek zamknięty