Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Zarób 100 -150 złotych w 30 minut - bez ryzyka możesz tylko zyskać
Cały czas jest coś nowego zależy z ilu projektów już skorzystałeś ?
Dodatkowo ogłaszam MEGA promocję 2x150 zł gwarantowane minimalne kwoty do zarobienia.
Jakie warunki trzeba spełnić ? Dokładnie te same co zawsze + musisz zaprosić jedną osobę do biznesu.
Przykład:
Piszesz do mnie że jesteś zainteresowany i chętnie wprowadzisz do biznesu swojego brata dziewczynę znajomego, oboje do końca miesiąca się rejestrujecie i inwestujecie i już na start Ty i Twój znajomy/a otrzymacie 150 zł
Promocja ważna tylko do 29 maja i tylko dla 5 pierwszych par które się do mnie zgłoszą.
Fiu Fiu , 3 projekt DONE ! Były trudności , ale na szczęście wszystko wyszło na prostą. Czekałem ponad miesiąc , ale całość oceniam na PLUS . Po wakacjach myślę, że znów wejdę w kolejny projekt . POLECAM !
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-06-2015 19:35 przez mamrocik.)
Bardzo mnie cieszy fakt, że mimo problemów jakie się pojawiły jesteś zadowolony.
Jak masz większą kasę odłożoną to może zainteresuje Cię również taki sposób na zarobienie stówki: