Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(25-11-2014 09:11)czarnykarol napisał(a): Kurcze,bardzo fajne.Ale nei do konca mi sie podoba,moze coś robie źle,nie wiem
w każdym bądź razie widze nazwe oraz rozmiar swojego pliku,skanuje ładnie,niepodoba mi sie tylko ten adres tester-realista.cba. Da się zrobić tak,żeby się jakiś ładniejszy adres pokazywał bez gatewaya? Bo tak to chyba średnio wiarygodne
Przecież jak wrzucisz to na swój serwer to będziesz miał swój adres...
(25-11-2014 09:11)czarnykarol napisał(a): Kurcze,bardzo fajne.Ale nei do konca mi sie podoba,moze coś robie źle,nie wiem
w każdym bądź razie widze nazwe oraz rozmiar swojego pliku,skanuje ładnie,niepodoba mi sie tylko ten adres tester-realista.cba. Da się zrobić tak,żeby się jakiś ładniejszy adres pokazywał bez gatewaya? Bo tak to chyba średnio wiarygodne
Przecież jak wrzucisz to na swój serwer to będziesz miał swój adres...