Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Jeśli po tygodniu nic nie da, to blog jest do "wywalenia". Ale pousuwaj wówczas toksyczne backlinki i jak chcesz to pozycjonuj sam tak by filtr został zdjęty, wówczas strona wróci
Widze bardzo duzo ludzi dotknal update pingwina w tym rowniez mnie. Ot co przynosi blackhat ale coz zrobic taki nasz los. Dotknieci Panda laczmy sie w bolu;(
I od nowa trzeba zebrac dupe w troki i wszystko zaczynac . Zmudna ta robota
Pozdriawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-10-2014 18:26 przez create.)
(18-10-2014 20:29)exxthc napisał(a): Czytalem na konkurencyjnym forum ze nie tylko mi ta aktualizacja zrobila taki kipisz Podobno teraz w top10 wiekszosc to jakies nowe stronki etc
Niekoniecznie takie nowe, pewnie maja lepszy profil backlinkow. Zaspamowane strony smieciowymi backlinkami powinny najbardziej odczuc aktualizacje
(19-10-2014 11:54)szybkikwit napisał(a): moja strona poleciała bardzo w doł ... Jeszcze do tego ktos mi linkował strone jakimś gównem i teraz wszytsko od nowa ...
No to zabieramy się do pracy szybki : ) W tylu zawsze raźniej się robi